Susuz Ankara'da su borusu patladı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olayın olduğu akşam saat 21,30 gibi oradan geçtim.sular içinde kalan arabalara mı - su basan evlere mi- en önemlisi onlarca ton heba olan suya mı üzülürsün.
Basınç etkisiyle boruların patlayacağı bilinmesi gereken bir konu.Hadi baştan bilemediniz,daha önce 2 kere tecrübesini edindikten sonra bir 3.cüsü daha oluyorsa bilgi konusunda eksikler ve ihmal olduğu apaçık ortada.
Tek kelime denilebilir : PES YANİ.

gimatta işyerimiz var(kiracı oturuyor), bizim tükanda bişey yok ama esnafın hali perişan.büyük maddi zarar var.
cünkü depolar hep alt katlarda oldugu gibi su basınca mal ziyan oldu ve bi acıklama gelmedi zararı kimin karşılacagı hakkında:(:(....

cumartesi gece patlayan yerin önünden 15dak. önce gecmiştim benimle alakası yoktur umarım:)

Yazık günah ya, bu kadar kolay olmamalı :(

şüphesiz terörist olursun :D

makama yapılan eylem başkadır, makamda bulunan şahsa ayrıdır.

ayrıca 1 sene falan var sanıyorum sandık yine önünüze gelcek..

vermeyin oy falan abi vatandaşın elinde değilmi bu.

işte en güzel yorum. vermeyin oyunuzu, başkentte oturan sizlersiniz. kaç dönemdir aynı başkanı seçiyorsunuz. Bu sefer seçmeyin belediyeyi yürütemiyorsa, başka bir adayı seçin.

ahh ahhh tek bizim elimizde olan bişey değil ki adam yaşlıları otobüse bedava binditiyor hem onlardan oy alıyor hemde parasını bizden alıyor ve daha bir sürü şey oğlunun mal mülkünü saysam Ankarada'ki başbakanı geçer.Bizim milletimiz böyle 100 milyonluk bi yardım yap 3 milyon kişiye seçimlerde en az 2.5 milyonunu toplarsın oyların bizim elimizden bu kadar geliyor.Zaten işi iyice mafyalığa döktü olayı.Konuttan götürdüğü paralar dünya eder...

işte en güzel yorum. vermeyin oyunuzu, başkentte oturan sizlersiniz. kaç dönemdir aynı başkanı seçiyorsunuz. Bu sefer seçmeyin belediyeyi yürütemiyorsa, başka bir adayı seçin.

vermiyoruzki zaten veren ama şundan eminimki %50nin üstünde oy alır hem serhanın bahsettiği nedenlerden ötürü hemde şuan kızgın olan ama birkaç yıl sonra yapılacak seçimlerde çoğu kişi bu olayları bu mağduriyetleri unutmuş olacak.öncedende demiştim gene söylüyorum Türk halkının tek eksiği "Balık Hafızalıyız" unutuveriyoruz herşeyi(bende dahil)...

Tüm ankaralılara geçmiş olsun...

Teletext te şimdi okudum cuma gecesine kadar suyumuz yokmuş.Yani bu demektirki 4 gün susuz kaldık.bugün susuz geçen 2.gün kaldı 2 gün daha.Cuma gecesinden sonrada 4 gün kesintisiz su vereceklermiş düşük debide.Yeni akıllandılar ama su verilen 4 gün sonunda ZEKİ BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİMİZİ NELER YAPACAĞINI KİMSE KESTİREMİYOR.HEPSİNE TEKRAR :alkis::alkis:

Abi niye kızıyorsunuz ki? Niye şaşırıyorsunuz ki?
Siz yaşadığınız memleketi bilmiyorsunuz, halkı tanımıyorsunuz demek ki...

Tarihte ilk defa Türk askerinin başına çuval geçirilen bir dönemin,
Aylardır cami avlularına şehit cenazesi getirilen ve ancak törenine katılınan bir dönemin,
ABD'nin PKK'ya "yanlışlıkla" silah yardımı yapmasına (sadece 190 bin silahcık -silah vaar, silahcık var!-) gık çıkartılamayan bir dönemin,
"AB'ye girdik" diye fişek gösterileri yapılıp de bir yıl sonra "aşkolsun ab" denilen bir dönemin dışişleri bakanını cumhurbaşkanı yapmak isteyen bir memlekettesiniz, hatırlatırım!
Vakti zamanında "Türkiye'de cumhuriyetin ömrü dolmuştur" diyerek ılımlı islam emelni alenen beyan etmiş, ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'nin en büyük destekçilerinden olan bir dışişleri bakanını cumhurbaşkanı yapalım diyen bir milletin fertlerisiniz, dikkatinizi çekerim!

Şimdi bu zihniyetin belediye başkanı 15 yıldır her ihaleyi kendine yontmuş, her kaynağı himayesi altına almış, suyu seçimden önce kullanıp "hepsi Allah'ın suçu" demiş çok mu! İnandırıcı değil mi?

%46 kadar inandırıcı!

"Her toplum layık olduğunu bulur" ve Anıttepe'de anayasadan çıkarılmak istenen Atam huzur içinde uyur!

Musluğundan yıllarca su akmamış istanbulada suyu getiren bu adamlar...

Geri