Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı

ugurbaysal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar;
Arabada sürücü koltuğu yükseklik ayarı için bir kol var ama ben arabayı aldığımdan beri hiç çalışmadı. Şimdiye kadar da çok önemsememiştim. Kol inip kalkıyor ama koltukta bi değişiklik olmuyor. Açıkcası nasıl bir değişiklik olacak onu da bilmiyorum. Sizce sorun nedir? Kendim çözebilir miyim?

koltuğun oturak kısmı yukarı aşağı hareket ediyor;vectra a da bunu cam kolu benzeri bir kol sağlıyor;vida sistemiyle;koltuğun iskeletine kaynaklı 4 somun var oraya 13lük vidalarla vidalanmış; arıza yapacak olsa belki boşa falan döner ;vectra b de nasıl bilemiyorum....

Benim vectrada kriko tarzında bi kol var. yukarı aşağı haraket ediyor. Ama yukarı bir kereden fazla kalkmıyor. Aynı şekilde aşağı da. anlamadım gitti

99 vectra cd. bende böyle bir yükseklik ayar kolu göremedim. varmı acaba yeniden bakacam arabama

99 vectra cd. bende böyle bir yükseklik ayar kolu göremedim. varmı acaba yeniden bakacam arabama
Ustam benim arabada sürücü koltuğunun solunda elimi atınca geliyo kol. büyük bi ihtimalle sizinki de oralarda bi yerdedir :)

Benim vectrada kriko tarzında bi kol var. yukarı aşağı haraket ediyor. Ama yukarı bir kereden fazla kalkmıyor. Aynı şekilde aşağı da. anlamadım gitti
Benim arabadaki kol koltuğun konumuna göre 3 kere yukarıya veya 3 kere aşağıya doğru hareket ediyor, mekanizmasında arıza olma ihtimali yüksek, döşemeciler halleder.

benim 2000 model vectrada var aynısı 7-8 kere çekilip indirilebiliyor sanırım. koltukları kumaşla kaplattırdıysan yada senden önceki kişi yaptıysa bi sorun olabilir.

Astra G de kol bi kaç sefer aşağı yukarı indir kaldır yapılarak koltuk yükseltiliyor..

evet arkadaşlar benim astra g dede sürücü koltuğunun hemen kenarında aynı kol var aşağı yukarı yapınca koltuk yukarı aşağıya hareket ediyor....kalın sağlıcakla....

onu döşemciler yapar benim yükseklik ayarını sağlayan bi demir vardı o kırılsmıstı koltugu söktüler kayanklayıp taktılar 25 ytl verdim

gittigim yerde lüks biyer değildi dıştan görüşünüe bakma en ucuz döşmeciye git

incelik grektiren bi iş değil çünkü

Geri