Araç da LPG varsa hemen subapları LPG uyumlu yapılması yerin de olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç da LPG varsa hemen subapları LPG uyumlu yapılması yerin de olur.
abi eski nesillerin subapları zaten çelik.uyumlu yani. bide yerli üretim subap satılıyor piyasada onlarda çelik zaten bildiğim kadarıyla.supsan,güneş.
lpgde sorun çıkaranlar yeni nesil euro 4-5 araçların subapları. bunlarda astra h ve sonrasında çıkanlar.
Kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim ben kapak yaptırdım komple motorda subap konusunda en kalite neyse o takıldı. Maşallah şimdilik sıkıntı yok bakalım ama işte işin içinde lpg olunca insan huzursuz oluyor.
rica ederim abi. inşallah uzun süre sıkıntısız kullanırsın...
Yener duyduğum kadarıyla LPG'de sorun çıkaran subaplar değil subop yuvaları. LPG konusunda fazla bir bilgim yok, LPG'li aracı da yeni aldım sayılır o nedenle izlenimlerim yanlışsa düzeltirsin. 1993 model olan LPG'li aracım 275.000 km de yağ da eksiltiyor su da. Şimdi aracın km yüksek diyenler olacaktır ama tahminen 350.000 km de olan diğer aracım 1991 model ve LPG siz ne yağ eksiltiyor ne de su. LPG'li aracın motorunda subap yuvaları hariç her hangi bir arıza olduğunu zannetmiyorum. Sesi, çalışması güzel. Neden subap yuvası diyorsun dersen, aracı uzun süre park ettikten sonra çalıştırdığımda kesik kesik gaz veriyorum, egzostan duman ve koku geliyor, bir süre sonra koku da duman da kesiliyor. Bana göre bu durumun nedeni subap yuvalarından yanma odasına sızan yağ. Su olayı ise motordaki su tapasından motor içindeki basınç arttığı zamanlarda hafif bir su kaçağı oluyor.abi eski nesillerin subapları zaten çelik.uyumlu yani. bide yerli üretim subap satılıyor piyasada onlarda çelik zaten bildiğim kadarıyla.supsan,güneş.
lpgde sorun çıkaranlar yeni nesil euro 4-5 araçların subapları. bunlarda astra h ve sonrasında çıkanlar.
Yener duyduğum kadarıyla LPG'de sorun çıkaran subaplar değil subop yuvaları. LPG konusunda fazla bir bilgim yok, LPG'li aracı da yeni aldım sayılır o nedenle izlenimlerim yanlışsa düzeltirsin. 1993 model olan LPG'li aracım 275.000 km de yağ da eksiltiyor su da. Şimdi aracın km yüksek diyenler olacaktır ama tahminen 350.000 km de olan diğer aracım 1991 model ve LPG siz ne yağ eksiltiyor ne de su. LPG'li aracın motorunda subap yuvaları hariç her hangi bir arıza olduğunu zannetmiyorum. Sesi, çalışması güzel. Neden subap yuvası diyorsun dersen, aracı uzun süre park ettikten sonra çalıştırdığımda kesik kesik gaz veriyorum, egzostan duman ve koku geliyor, bir süre sonra koku da duman da kesiliyor. Bana göre bu durumun nedeni subap yuvalarından yanma odasına sızan yağ. Su olayı ise motordaki su tapasından motor içindeki basınç arttığı zamanlarda hafif bir su kaçağı oluyor.
Kaybın bir kısmı buradan oluyor diye şimdilik kafama takmıyorum, bakım zamanı geldiğinde motorun su tapasını değiştireceğim.
Yener duyduğum kadarıyla LPG'de sorun çıkaran subaplar değil subop yuvaları. LPG konusunda fazla bir bilgim yok, LPG'li aracı da yeni aldım sayılır o nedenle izlenimlerim yanlışsa düzeltirsin. 1993 model olan LPG'li aracım 275.000 km de yağ da eksiltiyor su da. Şimdi aracın km yüksek diyenler olacaktır ama tahminen 350.000 km de olan diğer aracım 1991 model ve LPG siz ne yağ eksiltiyor ne de su. LPG'li aracın motorunda subap yuvaları hariç her hangi bir arıza olduğunu zannetmiyorum. Sesi, çalışması güzel. Neden subap yuvası diyorsun dersen, aracı uzun süre park ettikten sonra çalıştırdığımda kesik kesik gaz veriyorum, egzostan duman ve koku geliyor, bir süre sonra koku da duman da kesiliyor. Bana göre bu durumun nedeni subap yuvalarından yanma odasına sızan yağ. Su olayı ise motordaki su tapasından motor içindeki basınç arttığı zamanlarda hafif bir su kaçağı oluyor.
Kaybın bir kısmı buradan oluyor diye şimdilik kafama takmıyorum, bakım zamanı geldiğinde motorun su tapasını değiştireceğim.