Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok büyük gecmiş olsun kardeşim. Allah yardımcın olsun bu tür durumlar zaten maddi olarak en kötü oldugun zamanlarda meydana cıkar. Bununla gecmiş olsun allah kaza bela vermesin.
Nadir abi, marş basıyorum, marş motorundan elektrik motoru gşbş bşr ses geliyor, motorda herhangi bir dönme vs. yok. İki bine kurtarabilirsem öpüp başıma koyacağım. Arabanın hararetine bakmaktan aciz adama uzun yol gitsin diye araba verince böyle oluyor maalesef.
Ben yanık conta ile, su kontrolü yaparak 20 km den fazla yol gitmek zorunda kalmıştım. Sanayiye gittiğimde aracın motoru çalışıyordu, egzostan da yoğun beyaz duman atıyordu. Orijinal parçalarla topladım, açılmışken triger setini falan değiştirdim, yağıydı, antifriziydi derken rakam 1.000 TL yi dahi bulmamıştı (Vectra B). Keşke su kontrolü yapılsaydı, hasar az olurdu. İnşallah fazla hararetten dolayı başka yerler zarar görmemiştir de sadece üst kapakla işi kurtarırsın.
Anam o hiç iyi olmadı ya. İnşallah yatak filan sarmamıştır. Eğer yatak sardı ise çok fena baya bir masraf çıkar.
Abi evin önüne çalışır vaziyette geldi, stop ettik. İtekleyerek bahçeye soktuk. Sonrasında motor dönmüyor. Eğer sıkışmadı ise, yahut marş motorunda sıkıntı yoksa ki hiç marş sıkıntısı yaşamadım, sardı maalesef. Ne çıkar bilmiyorum artık. Bir fırsat bulduğumda sanayiye çektirip baktırcam.
Aracı Opel Garaja çektirmek için çekiciden fiyat istedim, 500 tl dedi. Babam "benim ustaya ver" dedi, çok düzgün ustadır babamın ustası, hemde eskiden beri dostudur babamın. Verdim, bu sabah sökmeye başladı, saat 15 gibi aradı, 1000 tl civarı çıkar maliyeti, kapak kapakçıya gitti, 800 falan maliyetin olur toplamda, ama sen 1000 gibi düşün ıvır zıvırla, teslim ederken hesap yaparız dedi. Conta evveliyatından zayıfmış, zayıf olduğu yerden su koyuvermiş. Kapak yapılacak conta değişecek bir şeyi yok aracın dedi. Yapmışken trigeri de değiştireyim mi dedi, bende değiştir dedim. İnşallah yarın teslim alacağım. Sorun çıkartırmı yoksa düzgün olacak mı dedim, babanla uğraşmamak için her şeye özen gösteriyoruz, sorun yaşamazsın dedi. Fena sevindim, ben 3000'i göze almıştım.
Motorun dönmemesi de contadan yanma odasına su vermiş motor stop edince bu su birikmiş, ondan dönmüyormuş.
Not: Babamın ustası babamın arabasını yapmıyor babamla uğraşmamak için.![]()
km yüksekse sökülmüşken sekman işinide bir sorsaydınız.