Sonradan taktırılan navigasyon sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan furkaned
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

furkaned

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak

1.3 beyaz sunroof astra almayı dusunuyoruz. Acaba araci bu sekilde alıp daha sonradan navi veya dvd sistemi taktirsak bir sorun yasarmiyiz? +'ları nedir -leri ne olur?

Forumdan buna benzer bir konu goremedim

Tesekkur ederim

Ynt: Sonradan taktırılan navigasyon sistemleri

Ben bir senedir cyclone kullanıyorum herhangi bir dezavantajını görmedim ve çok memnunum
keza necvox taktıran arkadaşlar da cihazlardan memnun bildiğim kadarıyla
avantajları; geri görüş kamerası, mp3, dvd, divx klip oynatabilme, bluetooth, tatmin edici ve kapsamlı navigasyon
                    dokunmatik ekran, 2 adet usb girişi ve ipod bağlantısı,
dezavantajları; ben yaşamadım ama bazı kullanıcıların yaşadıkları cızırtı sesi

+ ları zaten belli hakan bey in yazdığı gibi
- ler orjinal değil hemen hemen aynı olan radyo ekranı yani cd400 lü normal cihazlarla aynı görüntü daha başarılı olması gereken arayüz bunu gerçi aştılar galiba yeni necvox sistemiyle ama o sistemde eksik daha gelişmesi lazım bütün araç ayarlarına ulaşılamıyormuş falan ama ben olsam yine de taktırırdım bence artısı eksilerinden oldukça fazla

cok tesekkur ederim cevap icin sanirim orjinali taktirinca bir daha baska sistem taktiramiyoruz boylede bir dejavantajimi diyim ne diyim artik olay var

furkaned link' Alıntı:
cok tesekkur ederim cevap icin sanirim orjinali taktirinca bir daha baska sistem taktiramiyoruz boylede bir dejavantajimi diyim ne diyim artik olay var
aynen baştan seçmek zorundasınız

orjinali taktırmıyosunuz zaten üstünde geliyor. isterseniz aldıktan sonrada taktırabilirsiniz hiç bi sorun olmaz  045thumbsup

Geri