Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her nekadar opelde kullansam, Deneyimlerimden faydalanarak kesinlikle japon diyorum, ama alacağınız araba 150.000 ytl üzeri olacaksa Almanlar 1 numara.
almanlar derim ... işçilik kalitesi ,motor sağlamlığı, güvenlik konusunda , japon ve diğer avrupa otomobillerinden daha ii ... japonlar modifiyeye yatkınlar modifiyesizde yürümüyolar zaten
b20b4, SR20DETT, RB26DETT, DOHC 5M-GE, 2JZ GTE, b16a2, 4A-GE...
Bütün herkesin saygı duyması gereken motorlardır. Tamamı japon üretimidir ve bütün herkese motor dersi verecek niteliktedirler. Böyle bir genelleme yapmak hiçbir marka ülke otomobili için mümkün değildir. Ben italyan arabası severim, başka bir araba bana zevk vermez ama motor dedin mi japonların üstüne yoktur. Kendi aracımında opel olduğu için değil, motoru japon malı olduğu için aldım, nitekim başarısıda gayet ortada.
Ben japon dedim ama modifiye ye çok iyi gidiyor diyen arkadaslara şunu söylemek isterim Japonların çok boş olduğu için ne yapsanız kaldırıyor ama bir alman zaten kaslı bir yapıya sahip onun üzerinde ne yapsan sırıtır diye düşünüyorum.