Kendimde D2 kasa kullanıyorum.. Otomatiğinin model yılı sebebiyle pek sorun çıkaracağını şahsen düşünmüyorum..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimde D2 kasa kullanıyorum.. Otomatiğinin model yılı sebebiyle pek sorun çıkaracağını şahsen düşünmüyorum..
Tam otomatik olmadığı için vites geçişlerinin biraz sarsıntılı olduğu söyleniyor ama sıfır problem istiyorsanız manuel vites bakabilirsiniz.. Örnek araç:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4.000-de-1,2-twinport-esentia-275996846/detay
İlanla hiçbir alakam yoktur..
Evet o araç Euro 5 normlarında bir araç.. Kendi Euro 5 motorlu Astra aracıma Lpg uygulattım yaklaşık 26000 km oldu yüzde 40 tüketimi azaldı ama belki son Lpg konumu okumuşsunuzdur bir kere arıza lambası yaktı onuda sanırım hallettik şu anda bir sorun gözükmüyor...
Benim açtığım konuda tüm Lpg takmadan önce-sonra evrelerini yazdım oradada belirtmişlerdi bende kendimi ona alıştırarak taktırdım.. Subap eritse bile aradaki tasarruf miktarı daha fazla olduğundan kurtarıyor.. Uzun vadede pek bir sorun çıkacağını sanmıyorum.. Zaten subap masrafını amorti etmiş olacaksınız...