Siz siz olun trafikte hoşgörülü olmayın ! Başımıza gelenler :@

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun,
yine iyi sabretmişsin anahtar olayına kadar, eline sağlık

geçmiş olsun. sen üzerine düşeni yapmışsın kavga etmemek için. o artık kavgayı başlatınca bazen geri dönüşü olamayabiliyor işte. anlamadığım bunlar trafik kurallarını nerden öğreniyor? gaza basarsın sanmışmış. ne olursa olsun orda yeşil bile yansa köpek fırlasa o an sen frene basacan o da, takip mesafesi diye birşey var ama vallahi trafikte cahil insan çok.

ben bazen trafikte gidiyorken arkadan doblolar falan geliyor ama nasıl basıyor dibime giriyor 1 m yok aramızda (şirket arabası ya hayvan gibi kullanıyor e......e.ekler) ve 90la falan gidiyoruz, ben hep frene bi dokunurum stop lambasını yakmak için ki mesafeyi açsın.

hakkaten şirket arabası gavurun malı mıdır? bazen öyle bi yanaşıyolar ki stopları yakmaya da tırsıyor insan

Geçmiş olsun arkadaşım.

Geçmiş olsun arkadaşım. Hani derler ya dayak cennetten çıkma diye, eleman haketmiş bencede. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun ellerine sağlık

abi oluyo böle şeyler kimse suçunu kabul etmez hani bi laf vardır ölenmi suçlu öldürenmi

yinede çok geçmiş olsun abi bunu yapan senin arkadaşınmıydı

aykal abi geçmiş olsun anahtar olayına kadar gerçekten iyi sabır göstermişsin sonrasını herkes senin yaptığını yapardı hak etmiş tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun

Hemşo geçmiş olsun. Öncelikle seni sabrından dolayı tebrik ediyorum.:) Ama çok iyi yapmışsın ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Geri