Sinir Küpü Oldum Yine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle geçmiş olsun, eğer bölgede güvenlik kamerası varsa işin peşine düşün ve o insan bozmasının plakasını alıp polise başvurun. Çekzin cezasını .....enk :mad:! Bu arabaları gazete kuponu biriktirerek alıyoruz sanki! Trafik kazası olur bu normal ama madem vurdun bırak bir telefon numarası yada aracın sahibi gelene kadar bas kornaya adam gibi git yaptır arabayı. Adam bozması şerefsiz bunlar :mad:

geçmiş olsun, allah daha büyüklerinden korusun belki de daha büyük bir belayı savuşturmuşsunuzdur bilemeyiz. tabi insanın başına gelince daha bir zor oluyor herkez ne derse desin siniriniz geçmiyor başıma geldiği için biliyorum daha 200 km deydi arabam. 1. haftasında sol çamurluğumu göçerttikten sonra kaçmış ve o geceyi ne yazık ki karakolda tutanak tutturmakla geçirmiştim ve hayatımda ilk kez 0 km araç almış olmamında vermiş olduğu duygu yoğunluğuyla olsa gerek çok üzülmüştüm. (çamurluk değişti ve tampon boyandı bu arada daha 200 km ya hala içim sızlıyor) ne yaşadığınızı ve ne kadar çok sinirlendiğinizi tahmin ediyorum. siz ne kadar titiz davransanızda olacaksa ya da başka bir deyimle sakınan göze çöp batıyor ne yazık ki. ha bir de şu tarafından da bakmak lazım olaya ki ya benim kaskom olmasaydı (daha 3 günlüktü kaskom bu arada) serviste yaptırmak zorunluluğumla birlikte 650 TL benden çıkacaktı. (of ya yine sinirlendim) üzüntünüzü paylaşıyorum ve bu insanlarla (insan olabilmek için gerekli meziyetlerden uzak olan bu varlıklara insan denmez de o da ayrı bir konu) aynı havayı soluyor olmak çok zor ve katlanılmaz bir gerçek olsa da ne yazık ki en acı olanıda bu sanırım durum böyle ve değişmeyecek(en azından bir haber ver sonuçta senin trafiğin ödeyecek be adam bu trafik sigortası sonuçta bu iş için). tekrar tekrar geçmiş olsun (yazdıklarıma bakıyorumda hatırlayınca yine dellenmişim onu fark ettim)

gecmış olsun

Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük zararlardan hasarlardan korusun... Bununla geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş,,, Benimde geçen hafta site içi otoparkta kaput üstüne 1-2 avuç dolusu kum bırakmışlardı veletler...

sağolun arkadaslar ilginiz için teşekkürler

Geçmiş olsun, araç güzel bişeye benziyor, ALARM yokmuydu acaba?
benim başıma 2 sefer geldi.

birinde kapıma diğerinde sizin gibi çamurluğa vurup geçip gitmişler.
sırf bu yüzden ALARM taktıracam ama ne vakit bulabiliyorum ne nakit.

alarm çalsa sanırım kaçıp gitmeden önce 2 defa düşünür vuran şahıs. en azından yakında bi yerdeysek hemen yetişebiliriz. plaka da alınır peşine de düşülür.

tekrar geçmiş olsun,

Ya tamam kazadır isteyerek yapmamıştır olabilir de insan bi telefon numarası bırakır. Hadi durumun çok kötü yaptıramıyacaksın bi özür notu yaz bişey yap böyle sürtüp kaçmak olurmu ya. Bide cana geleceğine mala gelsin diyenler var. Yahu tamam cana gelmesinde mala niye gelsin araba durduğu yerde kıpırdamıyorken nie hasar görsünki.

Çok geçmiş olsun bizimde başımıza çok geldi. İnsanın siniri acaip bozuluyor.

Çağatay geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.

Geri