Merhaba arkadaşlar foruma ilk mesajım.30 yaşında büyük hevesle ilk arabamı aldım ama gelin görünki pişmanım..Ama aldıktan 2 ay sonra ailemle ilk kez bindiğimde yolda kaldım ( benim için çok özel bir gün ve yolda kaldım ) akü bitti dediler akü taktırdım sıfır bir kaç gün sonra yine yolda kaldım dinamo kesmiş dediler..pskilojik olarak yıprandım daha 2 ayda 2 kere yol.ailem bana kızıyor bozuk arabayı mı aldın diye..usta olabilir 2. el araba sana nasip olmuş arızalar dedi..neyse geçen baktım yine dinamodan ses geliyordu gittim bugün yine tamir ettirdim tabi bunlar hep para ama artık parasını geçtim olsun sorun çıkarmasın da...dinamo yapıldı bu kezde arabanın ön konsolundan ses geliyor sanki düşük devir de ve gaz verdigimde zırrrr yapıyor ustaya dinlettim motorla alakalı değil gövde de boşluk var dedi...ya bugün sanayiye gelirken yoktu bu ses dinamodan sonra oldu...ve ben bu sesi duyduğumda daha önce yolda kalmıştım..usta öle diyor benim içim böyle diyor...arkadaşlar bir tavsiye verin psikolojim bozuldu arabadan korkar oldum...