Sinir Küpü Oldum Yine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun bana alışveriş merkezinde oldu böyle bir durum. çarpan not falan yazmıştı. bende iletişim kurdum. tanıdık servisim var benim maliyet çok ucuz bişi çıkmıştı adamla uğraşıp tekrardan buluşmadan hallettim. Aman dikkat edin alışveriş merkezleri yada kameralı yerler o kayıtları izlettirmiyor hatta size vermiyor. Kimseye olmasın ama bununla uğraşıyım derseniz iş çıkılmaz oluyor. herkes birbirine yönlendirip uğraştırıyor.

çok geçmiş olsun. ne kadar ne söylesen az. Eminim ufak tefek kaza yapıp kendin bu hale getirsen bu kadar üzülmezdin. Ama bir tane ............ yüzünden, durduk yere böyle bir hasar herkesi üzer. Allahından bulsun. ne yapacaksın.

bu tip şeyler büyük belaları alır derler. olan olmuş ne diyelim. ben de olsam eminim senden daha fazla takardım ama ele bişe geçmiyor tabi. mala gelsin diyelim tekrar tekrar geçmiş olsun.

gecmiş olsun..

Çok geçmiş olsun şunu anlıyoruz artık hiç insalık kalmamış :( hadi yaptın bir hayvanlık bari bi telefon numarası bırakırsın şöförü ulaştığı zaman durumu anlatırsın sanaide buluşup hatanı telafi edersin ;) Bu arada iyi kaportacı boyanın tonunu tutturur sorun olmaz ;)

cok tesekkurler arkadaslar

Geçmiş olsun.. Aman beddua okumayın elbet bi şekilde onlardan çıkacaktır..

arkadasm geçmiş olsun allahbundan beterini vermesin insanlar saşırmış artık hak kavramı kalmayınca bu tür vur kaç haber verme olayları bitiyor insallah fazla masrafın çıkmaz

yuh yani yazıklar olsun böyle hayvanlara...

çok geçmiş olsun bunu yapan insan olamaz insan olsaydı bir not bırakırdı.

Geri