Sevgili Jocco'ya ayıb oldu ama naapalım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bı konuyu anlayabılsem bıseylerı saptırıcamda... kı anlayamadıgım konu sanırım benım kadranım senın kadranını dover tarzı bısey eger buysa konu sapacak bısey yok cunku bence bu bı konu degıl ozel msj yoluyla esprısı yapılıp gecılecek bı muhabbet...elıme hıc bısey gecmıyecek kı bısey kazanmak yada kaybetmek ıcın yazmıorum bunları rahatsız oluorum forumdakı konu kırlılıgınden gereklı bıseydır dıe bakıp ıcınde alakasız seyler olan konuları gormek canımı sıkıo...fıkırlerınızı degıstırmek gıbı bı yetkım yada amacım yok nerde yanlıs yaptım dıe dusunmemenızde sızın kendı problemınız benı alakadar etmıo bu konuyu ıyı dusunmemı dılemek yerıne sız bunca ınsan neden bunca msj gonderdı bu konuya dıe dusunsenız bence fıkırlerınızın yanlıs oldugunu anlayacaksınız...

Bakın, burada yazdıklarınızla benim görüşüme göre hala aynı hatayı yapmakta devam ediyorsunuz. Bizler otomobil tutukunları olarak'ki ben kendimi öyle görüyorum, bu tür bi msg gördüğümde ilk tepkim böyle bir şeyin nasıl gerçekleştiğini ve doğruluğunu araştırmak olur. Ama siz napıyorsunuz, neyse....Bak dostum, ben bir otomobil hastasıyım, beni ilgilendiren konun başlığı değil içeriğidir, ben mesajda beni ilgirendire şeyi ararım . Eğer sizde gerçek bir otomobil meraklısı iseniz yapmanız gereken böyle davranmanız gerekir diye düşünüyorum.

peki o zaman soralım ne zaman ve nerede yaptınız o hızı ?

Yalnız nacizane bir tavsiyem var size,Türkçe'yi doğru kullanma isteğiniz ortada.Ama sürekli ve gereksiz olan her yerde bunu yapmanız akıcılığı bozmakla kalmıyor,tamamen Türkçe'nin yanlış kullanılmasına sebep oluyor.Ayrıca yanlışlarla dolu olan cümleler,insanı da olumsuz etkiliyor okuyucu bağlamında.Madem bu konuda eksiğiniz var,lütfen kullanmaktan vaz geçin.Çünkü yanlış kullanıyorsunuz.

Madem burada hatalarımızı tartışıyoruz ve doğrusunu öğreniyoruz, yazın ben'de öğreneyim. Bu arada lütfen bu konuda'ki titr'inizide belirtirseniz sevinirim, yanlış anlamayın, ben dinimi sokaktaki insan yerine kur'anın Türkçesinden öğrenmeyi yeğleyenler tarafındanım, ne demek istediğimi anlamışsınızdır herhalde. Tşk'ler....

Ben'de sandım'ki otomobilciyiz'ya bu görüntüyü tartışacağız. Ama görünen o'ki bu sefer isim vereceğim faithless1905, aga78, tombstone nick'li arkadaşlar her nedense konuyu saptırmaya çalışıyorlar. Bu şekilde elinize ne geçecek merak ediyorum....:(. Şunu'da açık açık belirteyim, tarzınız fikirlerimi değiştirecek yada nerde yanlış yaptım diye düşünmeye sevk edecek kadar'da etkili değil. Bu konuyu biraz daha iyi düşünmenizi dilerim, yada yaklaşım tarzınızı.

lütfen kimseye darılıp gücenmeyin ama ben forumu şubat ayından beri takip ediyorum art niyetli insan yok burada olanlan zaten ihraç edildi.şubat ayından beridir sizin açtığınız konular tarzında hiç konu görmedim.belki siz haklısınız bizim yaşımız küçük forum anlayışını bilmiyoruz ama ben şubattan beri takip ettiğim konularda bu ve buna benzer konu görmedim.bu yüzde faithless1905, aga78, tombstone üyelerimiz gibi konuyu okurken bende irite oldum.bu listeye benide ekleyebilirsiniz ama okurken ne alaka dedim.farklı bir tarzınız var biz bunu kabullenebiliriz ama bizleri konuyu saptırmakla suçlamayın aklımıza takılan kurcalayan şeyleri yazdık ve inanıyorumki bu konu hakkında çok kişi bize hak verecektir...
saygılar

Bakın, burada yazdıklarınızla benim görüşüme göre hala aynı hatayı yapmakta devam ediyorsunuz. Bizler otomobil tutukunları olarak'ki ben kendimi öyle görüyorum, bu tür bi msg gördüğümde ilk tepkim böyle bir şeyin nasıl gerçekleştiğini ve doğruluğunu araştırmak olur. Ama siz napıyorsunuz, neyse....Bak dostum, ben bir otomobil hastasıyım, beni ilgilendiren konun başlığı değil içeriğidir, ben mesajda beni ilgirendire şeyi ararım . Eğer sizde gerçek bir otomobil meraklısı iseniz yapmanız gereken böyle davranmanız gerekir diye düşünüyorum.

Değerli opelim.net üyeleri;

Mesajlardaki rahatsızlık verici " dostum, birader, hocam vs " gibi hitapların önüne geçmek amacıyla ve sizlerden de gelen talep üzerine 16.05.2007 itibariyle, İMZA ALANI' na " AD ve SOYAD " yazma zorunluluğu getirilmiştir.

Üye olurken kullandığınız gerçek isminizi, imza alanınızda da kulllanmanız gerekmektedir. İmza alanında ısrarla isim belirtmeyen veya üye profili ile imza alanında isim farkı olan üyelere ihtar verileceği; durumun devamında da ihraç kararı alınacağını bilmenizi ister ve bu konuya gereken hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz.

Alıntı:
admin´isimli üyeden Alıntı
17- Tüm üyeler, üye olurken belirtmiş olduğu ismi, imza alanında da belirtmek zorundadır. İmza alanında isim belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacaktır. Aksi durumun devamında üyelik ihraç edilecektir.

bız ne zaman dost olduk benım adım var corsam adımla hıtap et bana forum kulturudur bu...

konu çok çok çok çok uzamış niye bu kadar uzamış bence başlığı görür görmez kitlemek gerekir diye düşünüyorum bir sürü konu oldu forumda bunlar özel mesajlada hallolacak konular...

bizden gözereceginiz tek şey saygıdır oda biyere kadar. saygılar.

Saygı gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ama yukarıdaki cümlenizden dolayı bu konuda samimi olduğunuza pek inanmıyorum. Bakın dostum, zoraki saygı görmektense hiç saygı görmemeyi tercih ederim ve bu konuda gerçektende çok ciddiyim...

hayır anlamadığım daha geçen gün konu açarken eski konuları kontrol edelim öyle açalım diye yeni bir konu açılmışken ve buna yorum yaparken Sevgili Jocco'ya ayıb oldu ama naapalım.. hız veya sürat üzerine konu açılıyor ki forumda zaten aracınızla en son kaç yaptınız diye bir konu vardı oraya da yazabilirdiniz bunu...

peki o zaman soralım ne zaman ve nerede yaptınız o hızı ?

Bunu baştan yapsaydıkta olay buralara gelmeseydi keşki. Neyse görüntüler internet sitesinden alınma. Konuda özel yapım bir şanzımanın başarısı. Orjinalinal şanzımanla 6800 d/d 270 km/s hıza çıkan aracın'ki (kendisi Mercedes 190 AMG oluyor 2.3 litre 16v cift egzantrik yani bu günkü adıyla twinport), 16 yaşındaki bir çocuğun dizayn ettiği bir şanzımanla 5000 d/d da aracın 270 km/s çıkması. Yanlız burada garip olan şey bu çocuğun akibetinin ne olduğu. Bana anlatılanlar bunlar..Olay banada garip geldi çünkü dip rakamları 7000 d/d, 280 km/s olan bir motor 5000 d/d nasıl 270'e çıkıyor, bu makine 7000 d/d çıktığında son sürati noolcak.:confused:

eee sonuç.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri