- Konuyu Başlatan
ben bı konuyu anlayabılsem bıseylerı saptırıcamda... kı anlayamadıgım konu sanırım benım kadranım senın kadranını dover tarzı bısey eger buysa konu sapacak bısey yok cunku bence bu bı konu degıl ozel msj yoluyla esprısı yapılıp gecılecek bı muhabbet...elıme hıc bısey gecmıyecek kı bısey kazanmak yada kaybetmek ıcın yazmıorum bunları rahatsız oluorum forumdakı konu kırlılıgınden gereklı bıseydır dıe bakıp ıcınde alakasız seyler olan konuları gormek canımı sıkıo...fıkırlerınızı degıstırmek gıbı bı yetkım yada amacım yok nerde yanlıs yaptım dıe dusunmemenızde sızın kendı problemınız benı alakadar etmıo bu konuyu ıyı dusunmemı dılemek yerıne sız bunca ınsan neden bunca msj gonderdı bu konuya dıe dusunsenız bence fıkırlerınızın yanlıs oldugunu anlayacaksınız...
Bakın, burada yazdıklarınızla benim görüşüme göre hala aynı hatayı yapmakta devam ediyorsunuz. Bizler otomobil tutukunları olarak'ki ben kendimi öyle görüyorum, bu tür bi msg gördüğümde ilk tepkim böyle bir şeyin nasıl gerçekleştiğini ve doğruluğunu araştırmak olur. Ama siz napıyorsunuz, neyse....Bak dostum, ben bir otomobil hastasıyım, beni ilgilendiren konun başlığı değil içeriğidir, ben mesajda beni ilgirendire şeyi ararım . Eğer sizde gerçek bir otomobil meraklısı iseniz yapmanız gereken böyle davranmanız gerekir diye düşünüyorum.