Sevgili Jocco'ya ayıb oldu ama naapalım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum.Neden bu kadar kesme işareti kullanıyorsun?Doğrusu budur da biz mi bilmiyoruz?Aydınlatırsan sevinirim.

iyi forumlar,

katılıyorum.

Walla bide çok gereksiz tartışma olmuş bence. Neyse hepsi her birimize tecrübe deneyim..

konu kitlenmesin bence bu sorun halledilsin burda tatlı dille

düşünmek şahsım adına söyleyim bana ters zira düşün düşün nereye kadar neyi düşünecegiz senin araban daha iyi gidiyomuş onumu yoksa marka farkınımı
yok sanırım başka şeyler var
karşılaştırma yapacaksanız lütfen anket ve karşılaştırmalar bölümüne açınız konuyu

aramızda kuşak farkı var tarzımız elbette bir olamaz bizden gözereceginiz tek şey saygıdır oda biyere kadar.
saygılar.

Konu başlığını gördüm,tıkladım ama konunun içinde tek bir cümle var,keşke bunu özel mesaj kullanarak iletseydiniz.

Ayrıca forumdaki diğer üyelere de sesleniyorum:Lütfen biraz daha özen gösterin foruma,son zamanlarda açılan konular konusunda (kişi bazında konuşmuyorum) ben de rahatsızım...

Abi yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum.Neden bu kadar çok kesme işareti kullanıyorsun?Doğrusu budur da biz mi bilmiyoruz?Aydınlatırsan sevinirim.

İyi forumlar,

Ne demek yanlış anlamak sevgili dostum, olur'mu öyle şey. Ortaokuldan kalma bi alışkanlık, öğretmenimiz bu konu üzerinde çok dururdu. Yazdıklarınıza bi anlam vermek istiyorsanız işaretleri unutmayın aksi takdirde, yazılanlar bir nefeste okunur gider derdi. Sakın yanlış anlama, tüm samimiyetimle söylüyorum, kafa karıştırıyorsa kullanmamaya gayret ederim. Ne yalan söyliyeyim, aslında benim'de işime gelir, zor oluyor böyle..:p

Ben'de sandım'ki otomobilciyiz'ya bu görüntüyü tartışacağız. Ama görünen o'ki bu sefer isim vereceğim faithless1905, aga78, tombstone nick'li arkadaşlar her nedense konuyu saptırmaya çalışıyorlar. Bu şekilde elinize ne geçecek merak ediyorum....:(. Şunu'da açık açık belirteyim, tarzınız fikirlerimi değiştirecek yada nerde yanlış yaptım diye düşünmeye sevk edecek kadar'da etkili değil. Bu konuyu biraz daha iyi düşünmenizi dilerim, yada yaklaşım tarzınızı.

ben bı konuyu anlayabılsem bıseylerı saptırıcamda... kı anlayamadıgım konu sanırım benım kadranım senın kadranını dover tarzı bısey eger buysa konu sapacak bısey yok cunku bence bu bı konu degıl ozel msj yoluyla esprısı yapılıp gecılecek bı muhabbet...elıme hıc bısey gecmıyecek kı bısey kazanmak yada kaybetmek ıcın yazmıorum bunları rahatsız oluorum forumdakı konu kırlılıgınden gereklı bıseydır dıe bakıp ıcınde alakasız seyler olan konuları gormek canımı sıkıo...fıkırlerınızı degıstırmek gıbı bı yetkım yada amacım yok nerde yanlıs yaptım dıe dusunmemenızde sızın kendı problemınız benı alakadar etmıo bu konuyu ıyı dusunmemı dılemek yerıne sız bunca ınsan neden bunca msj gonderdı bu konuya dıe dusunsenız bence fıkırlerınızın yanlıs oldugunu anlayacaksınız...

Konu başlığını gördüm,tıkladım ama konunun içinde tek bir cümle var,keşke bunu özel mesaj kullanarak iletseydiniz.

Ayrıca forumdaki diğer üyelere de sesleniyorum:Lütfen biraz daha özen gösterin foruma,son zamanlarda açılan konular konusunda (kişi bazında konuşmuyorum) ben de rahatsızım...
:good: arkadaşıma bende katılıyorum başlığı açınca ne oldu neden onura ayıp oldu beklerken başka şeyle karşılaştım

olay tarz yada fikir meselesi değil bugüne kadar ki ben bazı sebeplerden dolayı bir süre uzak kaldım OPELİM den ama geldim gördüm ki forumda çok şey değişmiş...bence bir insan topluma ilk girdiğinde ona göre davranışlarını sergilemeli kusura bakmayın ama ben size göre davranışlarımı sergileyemem...eski konuları takip ederseniz hepsinin birer kültür dolu veya verimli şeyler olduğunu göreceksiniz

Ne demek yanlış anlamak sevgili dostum, olur'mu öyle şey. Ortaokuldan kalma bi alışkanlık, öğretmenimiz bu konu üzerinde çok dururdu. Yazdıklarınıza bi anlam vermek istiyorsanız işaretleri unutmayın aksi takdirde, yazılanlar bir nefeste okunur gider derdi. Sakın yanlış anlama, tüm samimiyetimle söylüyorum, kafa karıştırıyorsa kullanmamaya gayret ederim. Ne yalan söyliyeyim, aslında benim'de işime gelir, zor oluyor böyle..:p

Yalnız nacizane bir tavsiyem var size,Türkçe'yi doğru kullanma isteğiniz ortada.Ama sürekli ve gereksiz olan her yerde bunu yapmanız akıcılığı bozmakla kalmıyor,tamamen Türkçe'nin yanlış kullanılmasına sebep oluyor.Ayrıca yanlışlarla dolu olan cümleler,insanı da olumsuz etkiliyor okuyucu bağlamında.Madem bu konuda eksiğiniz var,lütfen kullanmaktan vaz geçin.Çünkü yanlış kullanıyorsunuz.

mehmet gazihan geldi bi gokart yapıp geliyom ben sonra yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri