Sevgili Jocco'ya ayıb oldu ama naapalım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen avukat mısın yazdıgım hersey duruo burda bız bızı ılgılendırır mı dedık bız 2 kısı konusuoduk hem sen nıe gırdın emre abıyle aramıza onu anlamadım

ya sana ne noluyo konu acıldığı zaman herkesin yazma hakkı var nedemek bizim aramızda biz konusuyoruz demene hakkın yok:mad:

10 yıl oncekı forum kulturunde herseye konu acılıomus demek kı... ogrenıcez emre abı yavas yavas bız daha toyuz;)

Çok doğru bir tespit, tebrik ediyorum.......:alkis:

ya sana ne noluyo konu acıldığı zaman herkesin yazma hakkı var nedemek bizim aramızda biz konusuyoruz demene hakkın yok:mad:

bahattin uzatmasan diyorum biraz agır git istersen
bu ne hız.

+ ben her konuya bakmaktan ve içinde bişiy bulamamaktan sıkıldım arkadaşlarda aynı durumda sanırım kısa zamanda 19 konu ve bi çogu özel mesaj niteliginde konu acıp slm da verirler yakında ;)

abi laf olsun torba dolsun modeli olmuş bence bu benim yorumum başkası ne düşünür bilemiyorum kaldı ki Muharrem de Farukta benimle aynı fikire sahipler bunun yerine bence daha faydalı konular açarsak sizin engin bilgilerinize ortak olmuş oluruz

ya abi tamamda yani o modları ilgilendirir hem ben kötü bşy demedim bana hemen diyoki sen onun avukatımısın ne alaka yani

sen avukat mısın yazdıgım hersey duruo burda bız bızı ılgılendırır mı dedık bız 2 kısı konusuoduk hem sen nıe gırdın emre abıyle aramıza onu anlamadım

hmm.. cok ta başkasının karışmasını istemiyosan özelden msj atarsın ;)

sen onun avukatı mısın demedım dogru duzgun oku lutfen yazdıklarımı ben kendımden yasca buyuk ınsanlara o onun vs. hıtaplarda bulunmam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri