s40

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar babamın dayısına araba almak için kolları sıvadık.yanlız bir sorun var dayımızda boya takıntısı var. izmirde bir tane s40 bulmuşlar 2005 model ancak arabada sis farı falan yok 28750 falan diyor sahibi en son.sizce bu fiyata bu araç alınırmı ? 2. eli pek önemli değil alınca en az 6 sene falan binilecek. kronik sorunu varmı ?
teşekkürler...

GünceL...

s40 ların kronik sorunlarını tam bilmiyorum bende niyetlenmiştim bir ara ama yedek parçası cok pahalı baskı balata değiştirmek bile 1000tl civarı bir rakam..ancak sağlam arabalar..bilen arkadaşlarda yazacaklardır saygılar

Yanlış hatırlamıyorsam ya 2004 ya da 2005 ten sonra üretlen volvoların periyodik bakımları ve bazı parçaları ford servisinde yapılıyor ve ford parçaları kullanılıyor.Çünki o yıllarla 2011 yılları arasında Fordun elindeydi volvo ve şuan da Çin Firması olan Geely lerin elinde. Yani 2005 ve 2011 yılları arasında üretilen Volvolarda yedek parça sıkıntısı ve ücreti hakkında problem yaşayacağını düşünmüyorum

benim içinde en büyük sıkıntısı aracın geely markasının bünyesine girmesi. ve sanırım 2013'te üretimi duracakmış...

İyide siz 2005 model alacaksınız yani Geely e girse bile parça olarak ford parçası kullanacaksınız ve Özel yada yetkili ford servisine gideceksiniz. Sizin bu açıdan sıkıntınız yok + nız var. Ayrıca Geely üretim yapıyor çinli diye düşünmeyin bu anlaşmayı Geely e verirken kalite standartları konusunda anlaşma yaptılar ve en ufak bile kalite düşüklüğü yaşarlarsa anlaşmayı iptal edecekler vs. vs. şeyler var. Sonuçta Bu Volvo ....

guzel bi arac

Benimde gözüm var s 40 'da ama genel görüş parçasının çok pahalı olması.İkinci elinin olmaması vs...Bence zevk arabası.Temizini bulmak koşuluyla tabii.

sanırım izmirdeki aracı alacağız. arabada sis farı bile yok ama temiz diye dayım alma taraftarı...

yeni kasa s40 dan bahsediyorsan kardeşim yürüyenine kadar herşey focus.. motor da öyle sadece kupa farklı..

güzel araç biz yaklaşık 5 yıl bindik 1 kere map sensörü tozdan arızalandı memlekette o kadar başka sıkıntı çıkarmadı son 2 yılı lpg li kullanıldı yaklaşık 160,000 de satıldı..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=48612

burda canavar..

Geri