Ruhsatsız gezmek..

Yazları özellikler her aksam diyebilirim.Hatta bazı akşamlar 3-4 kere :)
Plaka 35 olunca :(
bu fotokopi ile gidersin en fazla ceza keserler tabii araç çalıntı degilse...
kesecekleri ceza da araçda bulundurulması gereken evrakları bulundurmamak...Diger belgelerin özellikle sigartasız gitme.araç muayenesi
yapılmış mı?yapılmamışsa baglanır araç...Fotokopiden belli olur...Ama hiç bir belge göstermezsen seni yaklaşık 1 saat yoldan eder...o da plaka sorgusu için araç temiz çıkarsa trafik cezasını öder geçersin...Trafik cezası yanılmıyorsam 49 ytl.dir.10 gün içinde ödersen indirimli o zaman 38-39 olması gerekiyor...:) :D ;)

transıt mınıbusle ankaraya gıttık yolda radara yakalandık ruhsatın sadece fotokopisi vardı + araç rehınlıymıstı ne radarı yazdılar nede aracı bagladılar bundan 3 sene önce.:)

arkadaşların da dediği gibi işini şansa bırakma.bence de git notere onaylı bir fotokopisini bulundur yanında.hem boşuna ceza ödemezsin hem de,başın ağrımaz.:)

transıt mınıbusle ankaraya gıttık yolda radara yakalandık ruhsatın sadece fotokopisi vardı + araç rehınlıymıstı ne radarı yazdılar nede aracı bagladılar bundan 3 sene önce.:)
ALLAH ALLAH bu işte bi gariplik var ama:D :D :D

bende arabanın 2 aydır ruhsatını bulamıyorum:(

Valla sorunlu bi polise denk gelirsen ruhsatın olsun, hatta herşeyin tam olsun yine keseceği varsa keser. Tamamen onun insafına kalmışsın. Ama iyi niyetli biri durdurursa bi sorun olacağını zannetmiyorum ama sen yinede bi noter tastiği al derim ben.

Geri