Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu isler öyle kolay degil,benim de anlatmak istedigim o...
opelde 100 yillik tecrübe var. öyle hadi deyince olmuyor.

alpasch' Alıntı:
bu isler öyle kolay degil,benim de anlatmak istedigim o...
opelde 100 yillik tecrübe var. öyle hadi deyince olmuyor.

bu ülke istese mercedes ayarında araba yapar kardeş sen canını sıkma...ama unutma ki engelleyen firmalarda çok...koç gibi sabancı gibi...bizim bilmediğimiz ne muhabbetler dönüyordur...:(

faithless1905' Alıntı:
bu ülke istese mercedes ayarında araba yapar kardeş sen canını sıkma...ama unutma ki engelleyen firmalarda çok...koç gibi sabancı gibi...bizim bilmediğimiz ne muhabbetler dönüyordur...:(

gönül öyle istiyor ama olmuyor. neyse uzatmaya gerek yok sanirim bu polemigi... iyi forumlar.

eywallah üstadım sana da iyi ve kyifli forumlar... :) selamlar...

Arkadaşlar plastik parça sadece çamurlukta. Siz de arabayı tümden naylon yaptınız yani. Adamlar elbette yolcu kabinini koruyan güvenlik bariyerlerini düşünmüşlerdir.

japonlar veya çinliler güneşte durunca darbeli yeri kendiliğinden düzelen kaporta malzemesi üretecekmiş. plastik ama farklı bi plastik.(YALNIŞ DUYMADIYSAM)

Arkadaşlar amma abartmışsınız yani helal olsun...3310 düşünce kırılmışmış yok artık
clionun sol ve sağ ön çamurlukları plastik doğrudur. ama amacı çok mantıklı..ufak bir çarpmada çamurluğun yamulmuyor esniyor bu da kötü görüntüyü bir nebze engelliyor+fiyatıda çok uygun..
yorumları okurken dehşete düştüm tamam opel iyidir güzeldir ama sırf opel değil diye clio da bukadar kötülenmezzzz (4 senedir clio sport kullanıcısıyım en büyük masrafı 300ytl ile akü şarj dinamosu oldu bknz:2001 model)

biz clio yu kötülemeyiroz ki sadece reno hakkında yorum yapıyoruz...bunun sonucunda da fransızların olması yatıyor...

ama haklı opelle clio y açarp bakalım nolacak...çamurluk mu kalır kaporta mı yoksa ucuza mal edip tekrar çamurluk mu alınır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri