Çokta iyi yapmışsın bunu ikimiz paylaşsakta yeter.marikan' Alıntı:arkadaş o kadar övünce çok merak ettim... hemen arkadaşı arayıp şifresini aldım.. girdim baktım... mutlu oldum![]()
![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çokta iyi yapmışsın bunu ikimiz paylaşsakta yeter.marikan' Alıntı:arkadaş o kadar övünce çok merak ettim... hemen arkadaşı arayıp şifresini aldım.. girdim baktım... mutlu oldum![]()
![]()
![]()
Pilatini parçalansa bile yola devamlılık onlarda . Karda buzda bayırda banamısın demez onlar.gokalp' Alıntı:pşşşt tamam bu kadar üstüne gitmeyin bizim torosumuz wardı1990 model gri sedan
hemide 5 vitesti
doğru demişler köylerde nerdeyse torostan baska araba yokfaithless1905' Alıntı:Fransızlar Toros a Türklerin arazi aracı derlermiş...
Toros değil ama renault 12 nin yapılış öyküsünü bilseydiniz böyle demezdiniz, 1960ların sonuna doğru Fransız ordusu fransız jandarmasının taşrada rahatçana kullanabileceği bagajı yeterli, parçaları kolaycana değiştirilebilecek bakımı ve tamiri kolay , maliyeti fazla olmayacak ve fransanın arazi şartlarına dayanıklı basit bir araba yapmasını talep ettiler renault firması bunun üzerine o zamanlarda piyasada bulunan renault 8 ve renault 16 modellerinin satış rakkamlarını çok etkilemeyecek ve halkın da satın alıp kullanmasına müsait renault 12 yi tasarladılar, bu araç fransız köylerinde 2 yıl içinde de o denli tutuldu ki seriye eşya taşımaya yönellik station wagon 'un da tasarlanarak piyasa sürüldü ve bunu 10 yıl süresince birçok alt grupları takip etti ama arabanın özü hep aynı kaldı basit motoru hafif, önden çekişli , ve kolaycana tamir edilebilir. Fransız taşrasının yollarına uygun üretilen araç Romanya Kolombia Arjantin Türkiye gibi dağlık ülkelerde de çok tutuldu. yani toros vaktinde fransız jandarmasının arazi aracı olarak görev yaptı, biz de hala birçok köy yolunu arşınlamaya devam eder, kamu kuruluşları halen daha arazide yerini dolduracak bir aracının bulamamış olmanın sıkıntısı içindedir.faithless1905' Alıntı:Fransızlar Toros a Türklerin arazi aracı derlermiş...
+kısaca fransızların 4x4 yani...adamlar yaparsa böyle yapar ömürlükPapirus' Alıntı:Toros değil ama renault 12 nin yapılış öyküsünü bilseydiniz böyle demezdiniz, 1960ların sonuna doğru Fransız ordusu fransız jandarmasının taşrada rahatçana kullanabileceği bagajı yeterli, parçaları kolaycana değiştirilebilecek bakımı ve tamiri kolay , maliyeti fazla olmayacak ve fransanın arazi şartlarına dayanıklı basit bir araba yapmasını talep ettiler renault firması bunun üzerine o zamanlarda piyasada bulunan renault 8 ve renault 16 modellerinin satış rakkamlarını çok etkilemeyecek ve halkın da satın alıp kullanmasına müsait renault 12 yi tasarladılar, bu araç fransız köylerinde 2 yıl içinde de o denli tutuldu ki seriye eşya taşımaya yönellik station wagon 'un da tasarlanarak piyasa sürüldü ve bunu 10 yıl süresince birçok alt grupları takip etti ama arabanın özü hep aynı kaldı basit motoru hafif, önden çekişli , ve kolaycana tamir edilebilir. Fransız taşrasının yollarına uygun üretilen araç Romanya Kolombia Arjantin Türkiye gibi dağlık ülkelerde de çok tutuldu. yani toros vaktinde fransız jandarmasının arazi aracı olarak görev yaptı, biz de hala birçok köy yolunu arşınlamaya devam eder, kamu kuruluşları halen daha arazide yerini dolduracak bir aracının bulamamış olmanın sıkıntısı içindedir.