Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arifba' Alıntı:
işte benim anlatmak isteğim konuda bu..senin araban sana göre 307 den iyidir. tmm ama patronuna görede kendi arabası 10 numaradır. zevkler tartışılamaz..
sadece benim kafamı attıran nokta bunca yıl çalışıp didindikten sonra kendi paramla aldığım araba olarak görmediğim emeğim olarak gördüğüm bir aracın bu kadar kötülenmesidir. ki yorumları baştan sona okuduysan bana hak vereceksin..

kardeş duygusala girersen olmaz ama....benide üzersin yıllarca çalışıp aldığın araç 124 bile olsa senin mersedesindir....benim ilk arabam 92 şahindi sanki sevgilim gibiydi...şimdi diyorum Lan bize araba diye teneke satmışlar yıllarca....ahh ahh :mad: bizde onlarla ne övünüyoduk zamanında ... evet kimseden arabasını emanet isteyemessin ama ayağını yerden kesiyosa sana ait se o senin için en güzel arabadır tabi saygı duyarım ...bugün clio'n olur yarın opelin ;) ayrıca cliolarlardan çok daha kötü arabalar var trafikte haLa geziyolar....;) keyfini çıkaralım biz boşver

Bitti dimi konu ?

finito

arifba' Alıntı:
almanlar Türkleri (çok yakın tarihte) evlerinde diri diri yakarken altındaki opeli sattınmı?

yanlış anlaşılmasın bunu yazmamın amacı fransızları kollamak değil sadece arkadaş ne kadar Türkse reno,peugeot...... kullanıcıları da o kadar Türktür...

anlatmak istediğim bu değil renoya binenler fransız sevdalısı opele binenler milliyetçi anlamı çıkmasın!!!

demek istediğim herülkenin vatandaşları birbirleriyle kavga edebilir öldürebilir düşmanlık olabilir ama bi hükümet parlementosunun almıuş olduğu karardan dolayı bu ülkeleri suçluyorum ben.ve ürettikleri mallarıda kullanmıyorum en doğal hakkım sen kullandığın için az milliyetçisin ben kullanmadığım için çok millietçiyim diye bir olay yok kullanmıyorum!zorlamı?beğenmiyorumda kullanmıyorumda!

06bb2655' Alıntı:
kullanmıyorum!zorlamı?beğenmiyorumda kullanmıyorumda!
kullanma arkadaşım kullan diye direten biri yok ki..

Zamanında iyi arabaydı clio senelerce bindim çürük, kartondan araba olduğuna filan katılmıyorum, segmentinde gayet dayanıklı az sorun çıkaran bir aksama ve motora sahipti. (symbolleri demiyorum HB ten bahsediyorum symbol renaultun bu ülkeye kazığıdır), Corsa euroncap da 2 yıldız alırken clio o dönemde 4 yıldız almıştı. Motorları da zamanın en performanslı motorlar arasındaydı. Hem 1.4lt 16v hem de 1.6lt 16v si .
Ancak bu renault'un her arabası iyi demek değildir, alın bir laguna da bakalım başınıza neler geliyor. Bunun yanı sıra Renault-Mais'in ülkemiz insanlarını aşağı görmek gibi bir huyu da var, bizim piyasaya verdiği araçlar ile yabancı ülkelerde mesala almanya veya fransadakiler arasında dağlar taşlar kadar fark var , bu politika ve zihniyet beni acaip gerip irrite ediyor.
Hani bir sloganı vardı opelin , "Güvenlik bir ayrıcalık değil bir haktır " diye. Bu ülkede yaşanların renaultun gözünde bir hakkı ve ayrıcalığı yok , keriz yerine koyma ve eskiden bu yana süregelen (bizim halkın saflığı ile destekli!) tatlı karını devam ettirme gayretinde . Bu nedenle daha önceden dediğim gibi çok çok uzun süre renaultun kapısını çalmayı düşünmüyorum. Servis ağını geniş olması da hiç umrumda değil, bozulup duran araçlar geniş servis ağına ihtiyaç duyarlar

arifba' Alıntı:
hayırlı olsun abicim arabayla ilgili bir sıkıntın olursa servis vs. haber ver tanıdık çok..

Teşekkür ederim Arif..Bir problem olursa ben ulaşırım sana..İlk defa renault kullanacağım..Bilgilerine ihtiyacım olacaktır mutlaka..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri