faithless1905' Alıntı:biz clio yu kötülemeyiroz ki sadece reno hakkında yorum yapıyoruz...bunun sonucunda da fransızların olması yatıyor...
+1907

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faithless1905' Alıntı:biz clio yu kötülemeyiroz ki sadece reno hakkında yorum yapıyoruz...bunun sonucunda da fransızların olması yatıyor...
faithless1905' Alıntı:+ 1905 heheheheh![]()
![]()
![]()
06bb2655' Alıntı:bize atılan kazığı çokçabuk unuttuk malesef...
marikan' Alıntı:en çokta bu zoruma gidiyo zaten![]()
ya yapmayın arkadaşlar ya corsa cliodan çok mu iyi? bir konu bu kadar çarpıtılır ...ben senin astrana laf ediyormuyum? lütfen biraz saygılı yorumlar yapın yaşınızda küçük değilki heyecan yapıyorsunuz diyeyim...faithless1905' Alıntı:ama haklı opelle clio y açarp bakalım nolacak...çamurluk mu kalır kaporta mı yoksa ucuza mal edip tekrar çamurluk mu alınır...
arifba' Alıntı:ya yapmayın arkadaşlar ya corsa cliodan çok mu iyi? bir konu bu kadar çarpıtılır ...ben senin astrana laf ediyormuyum? lütfen biraz saygılı yorumlar yapın yaşınızda küçük değilki heyecan yapıyorsunuz diyeyim...
aynen katılıyorum ama insanları insan olduğu için öldürmesek daha iyi olur...faithless1905' Alıntı:neyse olay büyüyor galiba ama yine FRANSIZ lara ölüm.....ben zaten kötülüyorum FRANSIZLARI her yerde...