Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
faithless1905' Alıntı:
biz clio yu kötülemeyiroz ki sadece reno hakkında yorum yapıyoruz...bunun sonucunda da fransızların olması yatıyor...

+1907:kop: :alkis: :rock

+ 1905 heheheheh :) :) :)

faithless1905' Alıntı:

emre ya biz bi site kursak antifransizcilar gibisinden tutmazmı.fransanın olan ne varsa komple eleştirelim.vatandaşa çağrılarda bulunalım almayın diye.bize atılan kazığı çokçabuk unuttuk malesef...

marikan' Alıntı:
en çokta bu zoruma gidiyo zaten :mad:

ozaman bizler hep fransız kazığını her mekanda çekinmeden anlatalım belki hepberaber uyanırız...

faithless1905' Alıntı:
ama haklı opelle clio y açarp bakalım nolacak...çamurluk mu kalır kaporta mı yoksa ucuza mal edip tekrar çamurluk mu alınır...
ya yapmayın arkadaşlar ya corsa cliodan çok mu iyi? bir konu bu kadar çarpıtılır ...ben senin astrana laf ediyormuyum? lütfen biraz saygılı yorumlar yapın yaşınızda küçük değilki heyecan yapıyorsunuz diyeyim...

arifba' Alıntı:
ya yapmayın arkadaşlar ya corsa cliodan çok mu iyi? bir konu bu kadar çarpıtılır ...ben senin astrana laf ediyormuyum? lütfen biraz saygılı yorumlar yapın yaşınızda küçük değilki heyecan yapıyorsunuz diyeyim...

ben idda ediyorum corsa clioyu 4e katlar...

abooo adamlar ne diye neye biniyorlarmış

neyse olay büyüyor galiba ama yine FRANSIZ lara ölüm.....ben zaten kötülüyorum FRANSIZLARI her yerde...

faithless1905' Alıntı:
neyse olay büyüyor galiba ama yine FRANSIZ lara ölüm.....ben zaten kötülüyorum FRANSIZLARI her yerde...
aynen katılıyorum ama insanları insan olduğu için öldürmesek daha iyi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri