gokalp' Alıntı:aynen katılıyorum ama insanları insan olduğu için öldürmesek daha iyi olur...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gokalp' Alıntı:aynen katılıyorum ama insanları insan olduğu için öldürmesek daha iyi olur...
olay benim babam senin babanı döver moduna geçti..tmm senin dediğin gibi olsun cliox16=corsa06bb2655' Alıntı:ben idda ediyorum corsa clioyu 4e katlar...
marikan' Alıntı:en çokta bu zoruma gidiyo zaten![]()
alpasch' Alıntı:ya dünyada Türkiye'ye kazik atmamis yada atmaya calismamis ülkemi var?
almanyada yasiyorum. burda kac bin pkkli devlet destegiyle yasiyor haberin var mi? adamlara kahraman gibi davraniliyor. her ay free apo diye gösteriyapiyorlar. Türkler dalmasin diyede polis koruyor. ayni yerde biz Türk yürüyüsü yapmak isteyince polis izin vermiyor.
italyanlar apoyu barindirmadimi?
danimarka hakaret iceren karikatürler yayinlayip müslümanlari tahrik etmedi mi?
v.s. v.s. istersen bu liste uzar...
irfan_1' Alıntı::good:RENOların begenilmeme nedeni ermeni yasası ise çok saçma.Türklere kötülük yapmayan kim kaldı ki.Müslüman-hristiyan fark etmiyor.Araplar arkadan vuruyor onlar daha kötü,adamlar hiç olmazsa yüzümüze söylüyor.
alpaslan sana tamammen katılıyorum.
özüralpasch' Alıntı:alper olcak ama ossun farketmez![]()
alpasch' Alıntı:ya dünyada Türkiye'ye kazik atmamis yada atmaya calismamis ülkemi var?
almanyada yasiyorum. burda kac bin pkkli devlet destegiyle yasiyor haberin var mi? adamlara kahraman gibi davraniliyor. her ay free apo diye gösteriyapiyorlar. Türkler dalmasin diyede polis koruyor. ayni yerde biz Türk yürüyüsü yapmak isteyince polis izin vermiyor.
italyanlar apoyu barindirmadimi?
danimarka hakaret iceren karikatürler yayinlayip müslümanlari tahrik etmedi mi?
v.s. v.s. istersen bu liste uzar...
marikan' Alıntı:madem o ülkelerin o kadar kazık attığını biliyosun da sen nie almanyadasın?
faithless1905' Alıntı:Üstad dost düşman hepsi belli ama şunu da unutmayalım ki sinek küçüktür ama pisliği mide bulandırır...sonuç olarak sadece clio için değil bu yaptığım Fiat içinde geçerli yada DanoneSa nın ürünleri içinde geçerli ben evimde Fransız ve İtalyan malı hiç bir şey kullanmıyorum...
YERLİ MALI TÜRK ÜN MALI HERKES ONU KULLANMALI