Renault Cliolara bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokalp' Alıntı:
aynen katılıyorum ama insanları insan olduğu için öldürmesek daha iyi olur...

:alkis: 1 fransızdan daha çok nefret ettiğim bişey varsa oda iki fransızdır!!!

06bb2655' Alıntı:
ben idda ediyorum corsa clioyu 4e katlar...
olay benim babam senin babanı döver moduna geçti..tmm senin dediğin gibi olsun cliox16=corsa

marikan' Alıntı:
en çokta bu zoruma gidiyo zaten :mad:

ya dünyada Türkiye'ye kazik atmamis yada atmaya calismamis ülkemi var?

almanyada yasiyorum. burda kac bin pkkli devlet destegiyle yasiyor haberin var mi? adamlara kahraman gibi davraniliyor. her ay free apo diye gösteriyapiyorlar. Türkler dalmasin diyede polis koruyor. ayni yerde biz Türk yürüyüsü yapmak isteyince polis izin vermiyor.

italyanlar apoyu barindirmadimi?

danimarka hakaret iceren karikatürler yayinlayip müslümanlari tahrik etmedi mi?

v.s. v.s. istersen bu liste uzar...

:good: :alkis: RENOların begenilmeme nedeni ermeni yasası ise çok saçma.Türklere kötülük yapmayan kim kaldı ki.Müslüman-hristiyan fark etmiyor.Araplar arkadan vuruyor onlar daha kötü,adamlar hiç olmazsa yüzümüze söylüyor.
alpaslan sana tamammen katılıyorum.
alpasch' Alıntı:

almanyada yasiyorum. burda kac bin pkkli devlet destegiyle yasiyor haberin var mi? adamlara kahraman gibi davraniliyor. her ay free apo diye gösteriyapiyorlar. Türkler dalmasin diyede polis koruyor. ayni yerde biz Türk yürüyüsü yapmak isteyince polis izin vermiyor.

irfan_1' Alıntı:
:good: :alkis: RENOların begenilmeme nedeni ermeni yasası ise çok saçma.Türklere kötülük yapmayan kim kaldı ki.Müslüman-hristiyan fark etmiyor.Araplar arkadan vuruyor onlar daha kötü,adamlar hiç olmazsa yüzümüze söylüyor.
alpaslan sana tamammen katılıyorum.

alper olcak ama ossun farketmez :o

alpasch' Alıntı:

evet türkiye ye kazık atmamış ülke yok sayılır. bende zaten elimden geldiğince milltiyetçi olmaya çalışıyorum. benim bizzat yaşadığım örneklerden biri ermeni tasarısı. daha almanya vs diğer ülkeler türkiyeye kazık atmışlar. danimarkayada tepki koydum ben. elimden geleni yapıyorum. ama fransa ingiltere ve amerika türkiyeyi biitiren ülkeler. herzaman da tepkimi ortaya koyuyorum bu ülkeler için...

madem o ülkelerin o kadar kazık attığını biliyosun da sen nie almanyadasın?

marikan' Alıntı:
madem o ülkelerin o kadar kazık attığını biliyosun da sen nie almanyadasın?

"ilim cinde de olsa gidiniz..."
bir makina mühendisi olarak egitimim icin geldim. insaallah Allah izin verirse doktorama baslamak üzereyim. doktoradan sonra Allah ömür verirse ögrendiklerimi ülkemdeki talebelerime aktarmaya calisacagim.

yeterli oldu sanirim...

sonuc:renault öfkenizi ermeni tasarisina baglamanizin yanlis oldugunu sizde anladiniz. cünkü benzer seyler almanyadan da baska ülkelerden de oluyor. önemli olan dostu düsmani bilmek.

Üstad dost düşman hepsi belli ama şunu da unutmayalım ki sinek küçüktür ama pisliği mide bulandırır...sonuç olarak sadece clio için değil bu yaptığım Fiat içinde geçerli yada DanoneSa nın ürünleri içinde geçerli ben evimde Fransız ve İtalyan malı hiç bir şey kullanmıyorum...

YERLİ MALI TÜRK ÜN MALI HERKES ONU KULLANMALI

faithless1905' Alıntı:
Üstad dost düşman hepsi belli ama şunu da unutmayalım ki sinek küçüktür ama pisliği mide bulandırır...sonuç olarak sadece clio için değil bu yaptığım Fiat içinde geçerli yada DanoneSa nın ürünleri içinde geçerli ben evimde Fransız ve İtalyan malı hiç bir şey kullanmıyorum...

YERLİ MALI TÜRK ÜN MALI HERKES ONU KULLANMALI

walla emra hocam tam ben yazıyodum bunları.. elimden geldiğince yerli malı kullanmaya çalışıyorum. biçok markayı gerçekten boykot ediyorum...

hadis-i şerife gelince kardeş doğrusun ilim çindede olsa gidin alın demiş peygamberimiz ama ilim burda da var...

kim düşman kim dost onu bilmek yetmiyo işte kardeş ona görede tavır koymak önemli...

yaw emre hocam bi resim koydun nerelere geldik yaw:) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri