radyotörden su kaçırma

cemmuratgul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar 1997 vectra cd model aracımın radyotörü delinmiş su kaçırıyor dün iskitlerde bir tamirciye gittim bana bunların tamiri olmuyor değişmesi lazım dedi.sizce doğrumu.sayet doğru ise değişmesi bana ne kadara mal olur.teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar

dooru soylemiş. bunların kazanları plastık oldugundan tamırı olmuyor. bende de aynı sorun vardı bayaa bı malzeme denedık çatlağı kapatalım dıye ama olmadı basınçlı sıcak su oldugundan yıne salıyor.

ben orjınal radyator taktırmadım, 1 sene garantılı yan sanayı taktırdım. radyatorun fıyatı 125 YTL dı. 50 ytl de işçilik rahat verırsın zira tampona varıncaya kadar on tarafta ne var ne yoksa sokuluyor.

teşekkür ederim arkadasım yani yapacak bir sey yok 200 ytlyi gözden cıkaracagız yani....eyvallah

değişimi parça+işçilik 170 ytl civarında olur. Delik küçükse tamir ettirmeye çalış tamiri ediliyor diye biliyorum radyötör delik tıkayıcıda kullanabilirsin.

sağ taraftaki plakstik kazanı aliminyum kazanla radyatörcüler değiştiriyor, 50 ytl civarına mal oluyor radyatör şişleniyor temizleniyor; yenisi ise 175 ytl civarı ama plastik kazanlı....

bence değiştir radyatörün tamiri pek sağlıklı olmaz sonuçta basınçlı sıcak su

Ayni sorun benim aracimca olmuştu her ne yolu denediysem olmadi ama sonucta degiştirdim komple şuan co rahat bi şekilde kullaniyorum sifir orjinal taktirdim allah şükürle olsun sorun yok ufacik daölamasi canimi sikiyodu ama şimdi içim rahat degiştir derim imkanniniz varsa eger

Geri