radyo frekansı ile kapı açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan extreme1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok ilginç bizim arabanın kullanım klavuzundaki anahtar bile çizilmiş olan o bile kumandasız yani
benimkinde de kumandalı walla ama arada model farkı var ben senden 3 sene önce aldım akşam kullanma klavuzunun resminide koyarımm

o zaman park halinde duran opeller yandı araç sahibi telefon ile konuşurken açma tuşuna bastığında yanyana duran opellerin kapıları açılacak çok saçma

Benım çalıştığım şirkette transportere denemişler kapılar açılmış.

Bunlar İnternette dolaşan şehir efsaneleri bence. Birara da cep telefonuyla yumurta pişirme geyiği vardı. İnanıp deneyenlere kıs kıs gülmek için uydurulmuşlardır herhalde.:confused:

faturalıysa oluomuş kontörlüyse olmuyomuş :)

ama 2 katı kontör gidiyormuş yaa:):)

Bunlar İnternette dolaşan şehir efsaneleri bence. Birara da cep telefonuyla yumurta pişirme geyiği vardı. İnanıp deneyenlere kıs kıs gülmek için uydurulmuşlardır herhalde.:confused:
yaniii:good: :good:

Arkadaşlar size bir soru ?

Yazan kişi diyorki benim evdede bulunan yedek anahtarala açtırdım.
nasıl yapmış şöyle;Araçların kumanda sistemleri radyo frekansı ile çalıştığından dolayı ve cep telefonlarıda radyo frekansları ile çalıştığından dolayı eşimi aradım ve cep telefonu açıkken diğer yedek anahtarın kapı açma butonunu basmasıyla kapının açıldığını yazmış.

yaw beyler ben anlamadım. açan adam diyoki telefon ettim yedek anahtara bastım. Kardeşim yedek anahtarın varsa sok kapıya aç. diğer anahtar içerde olunca kapı yedek anahtarla açılmıyor mu?

Geri