radyatör de kaçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OSPREY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar motora 3 lt antifiriz koydum radyatörden sızıntı yapmaya başladı radyatör delik tıkayıcılar varmış bundan koysam faydasını görürmüyüm.motora falan zararı varmı acaba. kaynak da olmuyormuş yanları plastik olduğu için kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

toz halinde paket içinde satılıyor. motor tamircileri biliyor. onlara sor. büyük bir kaçak yoksa delikleri kapatıyor. benim brodwaye yapmıştık 3 sene tık demedi valla

aynı sorun benimde aracdada vardı

Aynı sorun geçen ay başladı bendede antifiriz kiri pası söküyormuş :) neyse kaynak yaptılar o zaman ama geçen 2 gün öncesine kadar idare etti, 2 gün önce yine aynı sorun oldu, değiştirdik radyatör ü sorun kökünden çözülmüş oldu, keşke başında değiştirtseydim hem zamandan hem paradan daha az kaybım olacaktı :)

dıkkat et kalorıfer petegını tıkamayasın onla

bendede aynı sorun vardı dün yenisini aldım plastik olan yerler curuyor tamiriyle hic ugrasma birde yan sanayı olanlardan alma basın agrımasın.gecmis olsun.

benim zaten arabayı aldığımdan beri peteklerle başım dertte ilk önce kalorifer peteği tıkalıydı değiştirdim şimdide radyatör peteği sızdırmaya başladı.

benim zaten arabayı aldığımdan beri peteklerle başım dertte ilk önce kalorifer peteği tıkalıydı değiştirdim şimdide radyatör peteği sızdırmaya başladı.
tamiri mümkün sen bi radyatörcüye uğra
ha bu arada arkadaşlar şunuda belirtmeliyim radyatörlerin en büyük düşmanı yan sanayii antifırizler
ucuz diye aldığınız antifırizlerde solvent fazla olduğundan radyatörlerin zayıf yerinden patlatmaktadır bu yüzden 3 kuruş fazla verip kaliteli antifıriz kullanınız

radıatör stop leak diye bir ürünü suya boşaltıp 15 dakika çalıştırdım. ve şu an sızıntı kesildi. umarım idare ederiz bu şekilde.

bizde şahin vardı onun da delinmişti amerikan çamurları gibi bi madde var macun gibi onu yapıştırıyosun yarım saat sonra o madde taş gibi oluyor bidaha sızıntı yapmıyor biz denedik oldu ama sonra deyiştirdik çıkma bulmuştuk sana onun isiminide yazarım bulursam heryerde satılıyor kolaylıkla bulursun

teşekkürler kardeş şimdilik sızıntı kesildi bi daha başlarsa değiştirecem zaten

Geri