Performans Egzos

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhabalar.. Corsa'mı bir kaç görsel değişiklikten sonra tekrar performansına harcama yapmayı düşünüyorum..

Aracımda hava filtresi var şimdide performans egzos düşünüyorum 80hp aracıma ne kadar artı bir güç kazandırır bu? ayrıca 350 TL'ye kadar performans egzos önerilerinizi veya marka tavsiyelerinizi alabilirmiyim Teşekkürler..

ben dün vectra gt performans egzos sordum 200 tl fiyat verdiler alıcam.

Sanayiye git showrumu olan büyük bir eksozcuya gir kardeş orada markasız olupta çok güzel ses verenlerde var illa marka diye düşünme yani çokta ucuza alırsın ama ben sana remus öneririm marka olarak

marka'nın yanında az çok güç artışıda arıyorum açıkçası yani sesten önce performans bi kaç arkadaş bana öneri verdi bunun dışında ucuz yollu bir hp artışı peşindeyim.. 80 hp olan aracımda h.filtresi var ama bununla en fazla 84 hp oluyor.. yanına performans egzoz ile 90-100 hp ye getirebilirmiyim acaba?

sadece performans ekzos ve hava filtresiyle 85 hp ye anca ulaşacağını tahmin ediyorum.Bunların yanında chip uygulaması da yaparsan eğer 90-95 hp ye ulaşabilirsin.Ondan sonra headers da taktınmıydı süper olur ama o motordan bence pek bi randıman da alamassın.. çok seviyosan aracını o başka tabi:))

sadece performans ekzos ve hava filtresiyle 85 hp ye anca ulaşacağını tahmin ediyorum.Bunların yanında chip uygulaması da yaparsan eğer 90-95 hp ye ulaşabilirsin.Ondan sonra headers da taktınmıydı süper olur ama o motordan bence pek bi randıman da alamassın.. çok seviyosan aracını o başka tabi:))

Headers , blow , body kıt derken bı bakmıssın Modıfıyelı bı araç olmuş :D:D

Performans hava filitresini sökmeni tavsiye ederim. motor ve ısınan havalar sebebi ile yaz aylarında hissedilir performans kaybı yaşatır.

sadece performans ekzos ve hava filtresiyle 85 hp ye anca ulaşacağını tahmin ediyorum.bunların yanında chip uygulaması da yaparsan eğer 90-95 hp ye ulaşabilirsin.ondan sonra headers da taktınmıydı süper olur ama o motordan bence pek bi randıman da alamassın.. çok seviyosan aracını o başka tabi:))
+100000

Geri