Passat 1.6 102hp alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acık konusalım.bana göre vw grubu biraz daha iyi konfor bakımından

42.000 TL zamlı hali. Eylül gibi 39'a bırakıyorlardı. Ama gerçi iç dizaynı biraz makyajladılar, gösterge, direksiyon falan değişti, daha da güzel yaptılar.
Alınacak en mantıklı araba o fiyatlara ama malum benzin çok pahalı. Araba hiçte çok falan yakmıyor. Kasa ağır, motor performansı gayet yeterli. Bence alacaksanız hiç düşünmeyin. Hayırlısı olsun.

yaş 31..çok ii araba...ama ben almam...al bi ufak bin..ben focusa bile pişmanım..

3-5 daha koy 2.el az km li bir insignia bak derim,daha güncel ve performanslı olur.

aracın kakası ağır bana göre fazla yakarsınız ama lpg takınca düşer tabi sizin içiniz lpg takmayı elveriyorsa....konfor ve tork olağan üstü

passat sağlam, motoru sorun çıkarmaz, kasa güzel, benzin pahalı, gelir düşük.

gözümde tütsede bu vakitten sonra dizel derim.

Bundan sonra araba alıcak olsam passat alırım 3000 tl fark ile dokun makik ekran cd çalar ve sunroof ile keyfine doyumaz.

8 valf motor çok sağlamdır.Sorun çıkartmaz ama gücünü üst devirlerde verir.Bu da yakıt sarfiyatını çok arttırır.Yakın bir arkadaşım 2005 model 1.6 exclusive almıştı.Araba inanılmaz rahattı ve yok yoktu ama gel gör ki yokuşlarda passata yakışmayacak şekilde devirden düşüyordu.Bu yüzden arkadaşım vites küçültüp redlineye kadar çekerdi ve araba 3.2 nin yaktığı benzinle aynı yakıtı yakardı.Eğer ben aracı zorlamam, ağır kanlı kullanırım derseniz hem konfor hemde donanım açısından sizi memnun eder.Ayrıca wv nin vazgeçemediği motorlarındandır.Lpg ile de uyumlu bir motor bildiğim kadarıyla.Chip ve diğer uygulamalarla 120 hp ye kadar güç alabilirsiniz ki bu da yeterlidir diye düşünüyorum.Ama benim tavsiyem eğer aracı alırsanız orjinal kullanmanız yönünde...

Geri