Passat 1.6 102hp alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar için teşekkür ederim , kafam çok karışık değildi aslında nede olsa vw dir dedim. Daha bi bayi ile görüşmedim. Bi ara uğruyayım bakalım fiyatta bişeyler yapabiliyorlarmı.

hayırlısı olsun mutlaka fiyatta bi şeyler yapılır pazarlık edin derim

Sn usta23 ;
Passat gerçekten benim çok hoşuma giden bir araba , 1.6 motorun performansı için yorum yapamayacağım ancak , benim çalıştığım yıllarda 5 - 6 sene önce Alman vatandaşlarıyla Opel mi yoksa VW mi dediğimde bana Almanların büyük çoğunluğunun VW tercih ettiğini Opeli pek sevmediklerini söylemişlerdi. Kısacası Passat tercihiniz bence çok doğru olacaktır diyebilirim. Hangi arabayı alırsanız hayırlı olsun.
Saygılarımla

kadin_resimleri_09_290903.jpg

TEKNİK VERİLER

Üretim Yeri :Almanya

Karoser :Sedan

Kapı Adedi :4

Uzunluk :4703 mm.

Genişlik :1746 mm.

Yükseklik :1462 mm.

Ağırlık :1277 kg.

Dingil Açıklığı :1515 mm.

Bagaj Hacmi :475 lt.

Motor Yeri :Önde Uzunlamasına

Motor Tipi :OHC (üstten tek eksantrik)

Motor Hacmi :1595 cc

Silindir Sayısı :4 adet

Valf :8

Besleme :Çok Noktadan Enjeksiyonlu

Yakıt Türü :Süper Benzin

Yakıt Deposu :62 lt.

Max Güç :102/5600 HP

Max Tork :148 Nm/3800 dd

Maximum Hız :192 km/s

0-100 km Hızlanma :12,7 saniye

Çekiş :Önden çekiş

Şanzıman Türü düz

Vites Adedi :5

Lastikler :195/65 R 15

Fren Ön :Hava kanallı disk

Fren Arka disk

Yakıt Tüketimi :7,7 lt (Ortalama)

10,7 lt (Şehir İçi)

ABS :Standart

Yolcu Hava Yastığı :Standart

Sürücü Hava Yastığı :Standart

Klima :Standart

Hidrolik Direksiyon :Standart

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Gökhan.

Çetin bey , şu anki aracım clio 1.5 dci inanılmaz az yakıyor. İşimden dolayı il merkezinden ilçeye gidiş-geliş ve şehiriçi günlük 90 km yol yapıyorum. Haziran ayında il merkezine gelme ihtimalim var.Bu gerçekleşirse clio yu satıp passat ı alacağım inşallah.Hayırlısı bakalım.

Hakan hocam zaten dci motorların (gerek clio'da olsun gerek megane'da olsun) tutumluluktan öte cimrilik aşamasındaki tüketimleri meşhur. O nedenle dci'dan sonra neye binerseniz binin tüketimi size fazla gelecektir. Ancak Erhan Aksoy'un dediği gibi sakin kullanırsanız Passat'ın tüketimi elde ettiğiniz konforun yanında çok da üzmez sizi. Çok çok daralırsanız LPG'ye de gayet uyumlu bir motor.

Hakan hocam zaten dci motorların (gerek clio'da olsun gerek megane'da olsun) tutumluluktan öte cimrilik aşamasındaki tüketimleri meşhur. O nedenle dci'dan sonra neye binerseniz binin tüketimi size fazla gelecektir. Ancak Erhan Aksoy'un dediği gibi sakin kullanırsanız Passat'ın tüketimi elde ettiğiniz konforun yanında çok da üzmez sizi. Çok çok daralırsanız LPG'ye de gayet uyumlu bir motor.

Katılıyorum, yakıt meselesini göze alacağım artık.

hakan bey güzel bir tercih yapmışsınız donanım ve kalitenin en iyi karışımının sonucunda passat ortaya çıkmıştır ama bayilerde fiyat konusunda pazarlık pek yatırmazlar fiyat neyse odur derler mudannaları yoktur ister al ister alma gibii

bayide 42000 tl ye 1.6 trendline fiyatı var arabayı size 41500 tl ye vereceklerini pek sanmıyorummm

62 lt depoyu 250 lira gibi bir paraya doldurduktan sonra ort. ş. içi 10 lt yakıp 600 km'de depoyu bitirince inananın gözünüzde ne Passatın konforu ne de prestiji kalmaz. Benim de çok sevdiğim bir araç ama tavsiyem tercihinizi 1.6 tdi motordan yana kullanın. gerekirse jetta veya octavia bile olsa...

Geri