Passat 1.6 102hp alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi kardeşlerim tekrar hortlatayım yeni konuda açmayım istedim google sagolasun bende eski opel kullanıcısı olarak foruma üyeyim.

Astra j almak istiyorum 1.3 j cdti fakak stok performansı dediğiniz gibi yeterli değil golf mk4 hitler lpg li aracaımla 0-180 arası 5 boy atıyorum astra j ye sakarya tarafından denemek isteyen olursa denerizde rampalayı bilememde düzde çok vasat :) bu astra j ye yaZılım atsak 120 deniyor bir 105hp tdi golf seviyesine gelir mi performansı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
1.6 8v golfle 5 boy atıyorsan helal olsun.
1.3 astrayı yazılımsız kullansam bile 5 boy yemem. en kötü plakanda giderim. kalktıktan sonra 3.vitese kadar arkanda kalırım. sen golfün o rezalet 3 ve 4 vites perfomansında tırmanırken kıçında alırım soluğu.
astra g 1.6 ile yanıma yaklaşamıyordu golfler boralar :D

Arabam otomatik ve 17jant var sakaryadayım aracın varsa deneyebilir hem çay içer tanışmış oluruZ .5 boy garantili şekilde yaparım orjinali gerçek bir cenaze j nin ne kadar gittiğini biliyorum :) fazlasını yaptığımda oldu astra h ile daha yakın gidiyorduk konu geçerim geçirsinden ziyada yazılımla ne olur ben zaten golf ün sadece performansından memnun değilim astra j yi beğendim içi daha geniş ama en azından golf leri yada a3 leri geçsin istiyorum aksi takdirde tdi vw grubuna yöneleceğim yaZılımı olup deneyen varmı çok merak ediyorum yazılımsız binmeyi düşünmüyorum.

:kop: hayalperest!

Karşı taraftaki sürücünün ve sizin bu karşılaştırmayı yapabilmeniz için hangi yeterlilik belgeleriniz var?

Bu test yapılırken standartlarınız nelerdi? Hava kaç dereceydi? Asfaltın eğimi % kaç? Kuru zemin mi, ıslak zemin mi? Depo doluluk oranları? Sizin kilolarınız?

Katalog verilerine göre maksimum hızı 324km/h ve 0-100'ü 3.2 saniye olan 610 beygirlik bir Huracan' ı Opel Corsa ile sabah akşam tokatlıyorum. İlk başlarda heyecandan gaza sonuna kadar bassam da Huracan artık durumu kabullendi. Bazen sinirini bozmak için ayağımı gazdan çekip bana yaklaşmasını sağlıyorum (bağıl konum) tam kafa kafaya geldiğimizde 3'den 2'ye falan çekiyorum.

Bir gün muhatap olsunlar diye takım elbisemi giyip satıldığı galeriye gittim. Fiyatını sordum 500 bin euro dediler. Hesap kitap işinden anlamam ben TL ne kadar diye sordum, 1.5 dediler. Akşam babamla bir konuşayım da size dönerim diye kartlarını aldım çıktım. Halen satılmadı duruyor kapının önünde, bende tokatlamaya devam ediyorum :D

Aracı olan varsa deneyebiliriz dedim Sense Huracan muhabbeti yapmışsın ne gerek vardı böyle baştan aşağı akıl dışı bir yazı yazmaya?huracan ?Astra 1.3 cdti ? :) Hmm burası opel forumu tecrübesi olan çıkar diye düşündüm bu msjla anladım ki yanlış düşünmüşüm bu olgunluğu herkesten bekleyemem.15 sn 0-100 ü olan bi arabanın teknik açıklaması elbette huracan ile yapilabilirdi teşekkürler adamım almaktan vazgeçtim :D

Aracı olan varsa deneyebiliriz dedim Sense Huracan muhabbeti yapmışsın ne gerek vardı böyle baştan aşağı akıl dışı bir yazı yazmaya?huracan ?Astra 1.3 cdti ? :) Hmm burası opel forumu tecrübesi olan çıkar diye düşündüm bu msjla anladım ki yanlış düşünmüşüm bu olgunluğu herkesten bekleyemem.15 sn 0-100 ü olan bi arabanın teknik açıklaması elbette huracan ile yapilabilirdi teşekkürler adamım almaktan vazgeçtim :D

Trafikte yarış yapmak ve forumda yarış teklif etmek fazla olgunluk ve ileri derece tecrübe göstergesiyse eğer, onlar bende eksik kalsın teşekkürler.

En az 11 yaşında olan bir araba ile en fazla 6 yaşında olan bir araba kıyaslanıyor ki neresinden tutsan arada dağlar kadar fark var.

Senin performans ve teknik açıklamadan kastın sadece arabanın hızlı gitmesi. Watt's Linkage süspansiyon sistemi üzerine tartışamam ki ben seninle. Tartışabiliyorsak, buyur sorum hazır. Neden Astra J' nin arka süspansiyonlarında MacPherson sistem yerine Watt's linkage sistem kullanılmış, burada mühendisler ne düşünmüşler ki buna karar verilmiş? Tersi olsa ne olurdu?

Araç seçiminde tek kriterin var. Yazmış olduğun golf leri yada a3 leri geçsin istiyorum şeklindeki cümle aslında her şeyi açıklıyor.

Cebine güveniyorsan git bir Huracan al ama karter korumasını mutlaka taktır fabrika masraftan kısmak için takmadan satıyor. Sakaryanın yolları malum.

Bahsi geçen araçlar 100hp civarında sonuçta. Bırakın arkadaşlar bu işleri yaa. O diğerini geçemezse almazm8ış falan filan. Bilfisayar oyunu mu bu? Paran varsa binek otomobil dışında bir araç alır kafana göre takılırsın.

Bak hele ya benim param cebim size mi kaldı? hiç para sıkıntım olmasa gelip burda bu muhebbetin içinde olup astra bakarmıyım? Ben astra j nin herşeyini en az siZin kadar hatta bilemediğiniz kadar biliyorum ben kimseye süspansıyonu ile ilgili soru sormadım merak etsemde 1.3cdti diyene huracan örneği veren biriyle bunu konuşmazdım.
Merak edip bilmediğim tarafı yazılımlı kullanılmasıydı aşırı bir performans beklentim yok ama 10 yaşında hitler motorlu arabamıda aratmasın bu çok anormal bir istek mi? Örnekleme amaçlı verdim kimseyle illegal yarış peşinde değilim arkadaşımda var her gün aynı yolda gidip geliyoruZ fakat yazılımdan korkuyor stock biniyor konuyu uzatmanın alemi yok herkesin öncelikleri vardır buna kişinin kendisi karar verir hangi işeleri tutup hangi işleri bırakacağımada ben karar veririm.

Bak hele ya benim param cebim size mi kaldı? hiç para sıkıntım olmasa gelip burda bu muhebbetin içinde olup astra bakarmıyım? Ben astra j nin herşeyini en az siZin kadar hatta bilemediğiniz kadar biliyorum ben kimseye süspansıyonu ile ilgili soru sormadım merak etsemde 1.3cdti diyene huracan örneği veren biriyle bunu konuşmazdım.
Merak edip bilmediğim tarafı yazılımlı kullanılmasıydı aşırı bir performans beklentim yok ama 10 yaşında hitler motorlu arabamıda aratmasın bu çok anormal bir istek mi? Örnekleme amaçlı verdim kimseyle illegal yarış peşinde değilim arkadaşımda var her gün aynı yolda gidip geliyoruZ fakat yazılımdan korkuyor stock biniyor konuyu uzatmanın alemi yok herkesin öncelikleri vardır buna kişinin kendisi karar verir hangi işeleri tutup hangi işleri bırakacağımada ben karar veririm.

Kimseyi cebindeki parasıyla yargılamadım. O çok ayrı bir şey. Allah çok büyük ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz, eğer o şekilde bir izlenim verdiysem gerçekten çok özür dilerim.

Binek otomobile biniyoruz hocam, beklentiler de o şekilde olmalı. Ne bileyim uzun yolda yorucu olmamalı, binildiği zaman keyif alınmalı, güzel bir müzik eşliğinde başka sesler olmamalı. Olur da tehlikeli bir durumla karşılaşırsak sezgilerin kişiyi yanılttığı noktada güvenlik donanımları devreye girmeli. Yağını suyunu yakıtı eksik edilmediği sürece başka masrafı olmamalı. Daha sonraki sahipleri de aynı şekilde devam etmeli şeklinde olmalı.

Evet Astra J' nin kapasitesi belli. Yazılım yükletilmesinin esas amacı, üretici tarafından egzoz emisyonlarını belli bir seviyede tutmak için gene yazılımla kısılmış bölümün açığa çıkartılması.

Binek otomobile yazılım yükletilmesi bu yüzden bana saçma geliyor, ona verilecek 500 ila 1000 lira para yetmezmiş gibi bir de yakıt sarfiyatı artıyor. Onun yerine araç kamerası alın, navigasyon alın, kışlık lastik alın ne bileyim hatta ailenizle güzel bir yemek yiyin. Yazılım yakıtı azaltır şeklinde bir aksi iddiada da bulunmayın çünkü üreticiler 0.1 litre daha az yakması için çabalarken garip bir savunma olur.

Sinyal vermeyi halen bir alışkanlık haline getiremediğimi üzülerek söylesem de, sollama dışında sol şeritte durmam. Vızır vızır solumdan geçip giderler, ben gitmek istediğim mesafeye en ekonomik nasıl giderim onun derdindeyim. Çünkü binek otomobil sahibiyim. Altımdaki araba yarış arabası değil, kaldı ki yarış arabası bile olsa trafikte acemi, art niyetli, katil ruhlu insan da çok. Kim olursa olsun, frene ani basmasına bakar, sizi seven insanları üzmek, dünyadan göçüp gitmek 3 saniye bile sürmez. Zaten insanlar bu düşüncelerde olmadığı için trafik kazaları oluyor ve boş yere insanlar ölüyor.

Sizin verdiğiniz kararların ucu başkasına dokunmadığı sürece kimseye laf söylemek düşmez. O yüzden hayalinizdeki arabaya kavuşmak dileğiyle kendinize ve çevrenize iyi bakın.

En başta söylediğim gibi para konusunda yanlış anlaşılmak istemem, özür dilerim.

Geri