Passat 1.6 102hp alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usta23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özelliklere göre fiyatı gayet iyi... 1.6 jetta kullanmışlığım var eşek ölüsü gibiydi, referans olarak şunu söyleyebilirim; astra sedan 1.3 cdti performans olarak 1.6 jettadan daha iyi bence...

uzun yolda araç yüklüyken rampa görünce pek hoş şeyler hissetmiyeceginize emin olun:(

Teşekkür ederim.Ben de yakıt açısından vazgeçtim.Şu an nerdeyse haftada 1 depo yakıt harcıyorum.Dizel olmasa halim yaman yani. Bazen forumda 1.3 cdti ile ilgili kalkıştaki ağırlık ve fazla yakmayla ilgili şikayetleri görünce şaşırıyorum. (Astra da ağırlıktan o kadar fark eder mi bilmiyorum) Bu araba için bir kez olsun pişmanlık duymadım. (Aslında bazen keşke 2007-2008 vectra alsaydım dediğim oluyor :) ) Önemli olan aracınızı sevmeniz ki bazı kusurlarınıda görmezden gelebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim.Ben de yakıt açısından vazgeçtim.Şu an nerdeyse haftada 1 depo yakıt harcıyorum.Dizel olmasa halim yaman yani. Bazen forumda 1.3 cdti ile ilgili kalkıştaki ağırlık ve fazla yakmayla ilgili şikayetleri görünce şaşırıyorum. (Astra da ağırlıktan o kadar fark eder mi bilmiyorum) Bu araba için bir kez olsun pişmanlık duymadım. (Aslında bazen keşke 2007-2008 vectra alsaydım dediğim oluyor :) ) Önemli olan aracınızı sevmeniz ki bazı kusurlarınıda görmezden gelebiliyorsunuz.

şu bir gerçek ki 1300 cc cdti motor astraya kalıbının hakkını verdiremiyor ama eğer düşünüyorsanız çok da kötü sayılmaz. haftada 1 depo harcıyorsanız zaten dizelden başkası sizi paklamaz:) istanbulda da yaşamıyorsunuz, dur kalklardan gına gelsin.

özelliklere göre fiyatı gayet iyi... 1.6 jetta kullanmışlığım var eşek ölüsü gibiydi, referans olarak şunu söyleyebilirim; astra sedan 1.3 cdti performans olarak 1.6 jettadan daha iyi bence...

Yok artık o kadarda değil jettayı bırak ağır denen passat 1.6 8v bile astra cdti yi

0-100 de 1,5-2boy..

0-190da 5-6 boy geçiyor biraz opelci yorumu olmuş sizinki.

Çok aradınız mı bu konuyu? :rolleyes:

Konu hortttttttt.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufak yazılımlı bir 1.3 cdti , yukarda adı geçen vw modellerine her koşulda arka plakasını okutur.Orjinalde de o kadar fark atacağını sanmıyorum.Dayımda 102 8v jetta var.Beraber çıktığımız uzun yolda deneme şansımız oldu.Özellikle rampalarda cdti farkı koyuyor. hort olmuşken yazıyım dedim :D

hoorttt aama nasıl ortaya çıkmış merak konusu :D

ufak yazılımlı bir 1.3 cdti , yukarda adı geçen vw modellerine her koşulda arka plakasını okutur.Orjinalde de o kadar fark atacağını sanmıyorum.Dayımda 102 8v jetta var.Beraber çıktığımız uzun yolda deneme şansımız oldu.Özellikle rampalarda cdti farkı koyuyor. hort olmuşken yazıyım dedim :D

Şimdi kardeşlerim tekrar hortlatayım yeni konuda açmayım istedim google sagolasun bende eski opel kullanıcısı olarak foruma üyeyim.

Astra j almak istiyorum 1.3 j cdti fakak stok performansı dediğiniz gibi yeterli değil golf mk4 hitler lpg li aracaımla 0-180 arası 5 boy atıyorum astra j ye sakarya tarafından denemek isteyen olursa denerizde rampalayı bilememde düzde çok vasat :) bu astra j ye yaZılım atsak 120 deniyor bir 105hp tdi golf seviyesine gelir mi performansı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri