opel servis kapora...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar soyleme gereği duymamıştım, camı kasko karşılayacak ancak servisle anlaşmaları yokmuş önce ben kendi cebimden vericem, 2 hafta içinde kasko geri ödeme yapacakmış. Yardımlarınız için teşekkürler...ayrıca benim kasko camı yılda defa karşılıyor.(garanti sigorta)

soygun bu ya . ne bu B7 sınıfı zırh mı var

Selamlar
orjinal camda bile tahmini maliyet 400-500 ytl'yi geçmemeli. Yan sanayi camlar ise 200-250 ytl civari zaten.
950 ytl yüksek rakam, sigorta 950 ytl'de sorun çıkartabilir.

Sigortaya soyledim, sorun olmayacağını söyledi.Benim kaskoda ilk yılım 750 ytl ye yaptırdım ve şimdiden adamlara 950 ytl masraf çıkardım bu adamlar nasıl para kazanıyor anlamadım...Ayrıca cam yağmur sensörlü ve üs kısmında hafif yeşil bir şerit var.Sanırım güneşi engellemesi için...

Arkadaşlar soyleme gereği duymamıştım, camı kasko karşılayacak ancak servisle anlaşmaları yokmuş önce ben kendi cebimden vericem, 2 hafta içinde kasko geri ödeme yapacakmış. Yardımlarınız için teşekkürler...ayrıca benim kasko camı yılda defa karşılıyor.(garanti sigorta)
Doğru. Kasko camı ücretsiz olarak bir defaya mahsus değiştiriyor. Kasko poliçesinde açık açık yazıyor.

Geri