belki haksın ordan ayrıldıktan sonra olmuştur ama ilgi nerdeKörmen' Alıntı:Arkadaşlar;
Gedizlere bende aracımı götürüyorum ve genel manada memnunum. Sanırım Türkiye'nin en büyük opel bayisi. Çoğu konuda bayilerin elini kolunu bağlayan durumlar opel tarafından bizzat yönlendiriliyor, ben bunu bizzat orada çalışan arkadaşımdan biliyorum. Bazı arızalı pahalı parçalardan mütevellit değiştirmeye yanaşmayan fabrika sebebiyle müşteri sallanıyor veya olumsuzluk oluşturuluyor, nitekim mantıklı olursak bayinin değişimden bir zararı yok aksine fabrikaya yansıttığı bir karı var. Bu durumda bence gerçek ve gizli suçlu bizzat fabrika yani Opel'in ta kendisi.
Mekanik arıza olarak hava yastığı lambasının yanmasının sebebi sizin servis ile bir bağlantısı ne derece olabilir bunu bilemiyorum tabi. Araç oraya servise gittiğinde ayrıntılı olarak her şeyini kontrol ediyorlar varsa bir arızası tesbit edip yapıyorlar, ben bir kaç kez denedim mesela sinyal lambasını boşa aldım, cam suyunu boşalttım, bu küçük ayrıntıların hepsini buldular. Gerçekten de sizin hava yastığınız belki szi çıktıktan sonra o esnada yapmış olabilir. Yansa ilk olarakta yanabilirdi geçmiş olsun önemli bir arıza.
İnşallah sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz.
Sevgiyle...
hani bi şarkı vardı ya eskide
geç bunları geç bunları birkalemde
bende duydugumu söyleyim ne kadar şikayet olursa olsun
adamlar 2 yıl garanti kapsamında bize gelmeye mecburlar
düşüncesiyle markayı zarara ugarıp kendileri kazanıyor bence
o garanti dışı bu bilmem ne dışı yaptıkları işte iş olsa
bazen bu tip yetkili servislerde orjinal degilde yan sani parcalar kullanındıgını duydunmu hiç ..
neyse iyi forumlar size.