senmi benmi bülent abi...polo 6r2 kasa 1.2 tdiWV grubuna gecmeyi düsünüyorum hafiften

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senmi benmi bülent abi...polo 6r2 kasa 1.2 tdiWV grubuna gecmeyi düsünüyorum hafiften
her markanın sorunları beş aşağı aynı merak etme Bülent...WV grubuna gecmeyi düsünüyorum hafiften
dün aksam baktim,ne oldu Bülent gaz pedal kodu okudun mu?
Selim Bey,su için ise mazot filitresi kabını biliyorsundur?
altında plastik vida olacak önce eline kap al bir yardımcın olsun,sen altı açmadan kontağı çevirisin basınc oluşsun altdan çevir su karışımı mazot aksın sonra kapat
mazot filtresini degistirmeyi düsünüyorum su dolmus olabilir suyun nasil bosaltildigi hakkinda bilginiz varmi filtreyi degistirmeden..
servis isigini yakacak ne olabilir baska egr valfi olabilirmi, yada selenoid valfi? turbo normal calisir durumdami peki islik olayi normal mi sizce?Bülent Bey, Su varsa eğer, km sayacında insp 4 yazısı çıkar. Arıza lambası yakmaz. Sökmesi zordur, uygun ekipman olmadan sökülmez. Ekipman da sadece Opel servislerinde var, 3 başlı değişik bir anahtar, o şıkkı eleyin, arıza kodunu öğrenin. Kızdırma bujisini de eleyin bence.