önden gelen lıkırtı?

ben vectra b gt aracımı yeni aldığım zaman ondada vardı, düz yolda hiç bir sıkıntı yok çukurda ve bozuk yollarda lıkırtı vardı sizin tabirinizle, ön sağ sol Z rotlarını değiştirdik ses kesildi. Yukarda bahsetmişler zaten. Yalnız dikkat edin z rotlar değiştirilirken balata sensorlerine zarar vermesinler.

direksiyn kutusu tamir takimi vardir. Bunun en ucuz tamiri baski balata icin sanziman inince ustanizdan direksiyon kutusunuda sokmesini talep etmeniz ve tamire gondermeniz istanbul da 2 saat te tamir ediliyor. Tamir takimi 50 tl + iscilik 70 - 100 tl arasi alirlar.

Diger turlu sadece direksiyon kutusu indirirseniz sadece onu sokmeye 150 - 200 tl iscilik yaziyorlar. Baski balataya denk getirin az iscilik ile yirtip direksiyon kutunuzuda aradan cikartin :D

gecmis olsun.

yaa sanırım ben yanlış parçayı anlattım.

direksiyon kutusu derken ben sürücünün dizine gelen kısımda bulunan elektrik motorundan bahsetmeye çalışmıştım yani bu parçaya direksiyonun altındaki diz seviyesindeki plastik kapağı çıkartınca ulaşılıyor.

ses bu parçadan geliyor çaresi nedir acaba?

direksiyon kutusu derken ben sürücünün dizine gelen kısımda bulunan elektrik motorundan bahsetmeye çalışmıştım yani bu parçaya direksiyonun altındaki diz seviyesindeki plastik kapağı çıkartınca ulaşılıyor.

sorun güncel yok mu yardımcı olacak bir forumdaş?

güncel

güncel.

gerçekten bilen yok mu?

lıkırtı sesi ben de de var. arkadan geliyor.
bir de gaza yüklendiğimde ttitreme vsesi var araçta.ben egzosttan şüpheleniyorum.
forumdaki ustalar opelleri sattınız mı

Geri