• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

ön teker bilyasından şüpheleniyorum, yardım..

lastikleri araca bağlayan tek şey porya, ben 3-4 sene önce sensör kablosu koptuğunda aracın en önemli parçalarından biri olduğundan GM almıştım 400tl civarıydı. İçinede poryayı sökmek için çıkarılan herşeyin en küçük somununa kadar yenisini koymuşlardı.

Uğultu durumu bendede var. 50-60 km' ye kadar hızlandıkça artıyor sonra ise yol sesine karışıyor.

Geçen geçen ön düzenciye götürdüm tüm tekerlekleri araba krikodayken makine ile çevirdiler ama hiçbirinden bir ses gelmedi. Başka nerden yapabilir bu uğultu sesini tahmin edebilen var mı?

Uğultu durumu bendede var. 50-60 km' ye kadar hızlandıkça artıyor sonra ise yol sesine karışıyor.

Geçen geçen ön düzenciye götürdüm tüm tekerlekleri araba krikodayken makine ile çevirdiler ama hiçbirinden bir ses gelmedi. Başka nerden yapabilir bu uğultu sesini tahmin edebilen var mı?

lastikler eski yada özelliğini yitirmiş veya sert ise de yapabiliyor.

Geri