Evet biliyorum gairp bir başlık oldu ama inanın benim yerimde olsanız sizde çıldırırsınız. Aşşağıda aracımın modelini yılını yazdım ve değişen parçaları yazdım birde yapılan işlemleri çünki en azından şu veya bu diye öneri yaparken yardımcı olur. şimdi gelelim soruna bu sorunu mersinde kimse çözemedi, 4-5 usta 4 elektrikçi gezdim. hepside tmm abi oldu diyorlar alıyorum arabayı 5 dk gecer gecmez yine aynı sorun . ümidi kestim artık inanın benzin döküp yakıcam o denli. soruun şu araç yolda giderken hızı farketmeksizin ister 20 ister 80 olsun motor soguk veya sıcak olsun. çıt diyor elektrik kesiliyor geri geliyor ve motor stop ediyor bazende tam çıt röle sesinde ( sağ tarafta torpidonun altından geliyor ses ) gaza basıyorum düzelir gibi oluyor bazende abartıyor 1 km bile gdemiyorum arka arkaya kesiyor bazende 2-3 km yol gidiyorum . ama asla 5-10 km yol gidemedim daha şimdi aşşağıda yaptıklarımı yazıcam,
Markası : opel tigra
Yılı : 1998
aracımın muayenesi 1 aylık daha
Ateşleme bobini değiştir sıfır
bujiler sıfır
buji kabloları sıfır
akü sıfır
lpg kaz kesici sıfır - lpg bakımı yapıldı
motor conta yakmıştı motor yapıldı
krank devir sensörü yeni
triger seti yeni
kontak termiği yeni
marş dinamosu konjektör yeni
beyinin ordaki röleler yeni
inanın deliricem artık . röle sesi ve stop etmekten gına geldi hayır arabayı satıcam bir türlü bu sacma sorundan satamıyorum. umarım başıan gelen vardır bu sorun ve çözüm üretiriz cunki mersinde maalesef bunu çözebilen usta olmadı daha. şimdiden tşk ederim yanıtlarınız için
Markası : opel tigra
Yılı : 1998
aracımın muayenesi 1 aylık daha
Ateşleme bobini değiştir sıfır
bujiler sıfır
buji kabloları sıfır
akü sıfır
lpg kaz kesici sıfır - lpg bakımı yapıldı
motor conta yakmıştı motor yapıldı
krank devir sensörü yeni
triger seti yeni
kontak termiği yeni
marş dinamosu konjektör yeni
beyinin ordaki röleler yeni
inanın deliricem artık . röle sesi ve stop etmekten gına geldi hayır arabayı satıcam bir türlü bu sacma sorundan satamıyorum. umarım başıan gelen vardır bu sorun ve çözüm üretiriz cunki mersinde maalesef bunu çözebilen usta olmadı daha. şimdiden tşk ederim yanıtlarınız için