Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özer link' Alıntı:Arkadaslar merhaba basina gelen varmi bilmiyorum ama araci stop ettirdikten snra motor fan acio. Harelet saatine bakiorum 90 normal neden yapar ?normalde bu kadar cabuk acmamasi lazim..
eketen link' Alıntı:Fan müşürüdür sayın Özer. Benim önceki araçlarımdan birinde çok başıma gelirdi. Eğer aynı yapıda sistemse astra daki de, bundan oluyor. Bunun bir de hararet yükselip fanın açmaması durumu var ki o daha vahim. Bir de klima yı açınca fan direkt devreye giriyor mu ona bakın.
Özer link' Alıntı:Anladim sn eketen yani fan musuru arizali olabilir servise gidip kontrol ettiriyim
Dicem ama surekli yapmiyor..
eketen link' Alıntı:Ben başıma geleni anlatayım siz karar verin
Normal şekilde kullanıyorsunuz hiçbir aksilik yok ama birden fanlar ikinci kademede çalışmaya başlıyor. Mümkün değil susturmak. Aracı kapatıyorum, bırakıp gidiyorum geldiğimde fanlar sanki 45 derece sıcakta ralli yapmış gibiler. Yani standart bir tepki yok, canı istediği zaman aklına ne gelirse o şekilde davranıyor. Sizin olayda da benim aklıma en yatan bu. Ama astra yürüyen bir bilgisayar olduğu için belki yazılımla ilgili de olabilir. Yanlış anlamayın ama servisle yaşadığınız maceradan sonra bu takım şeyleri sanki biraz fazla yaşayacaksınız gibi geliyor bana. Umarım yanılıyorumdur.
vigilante8 link' Alıntı:Arkadaşlar araç durup istop ettikten sonra fan açması gayet doğal; Size basitce mantığını anlatayım Araç yürür pozizyonda iken ön ızgaradan sürekli ve şiddetli hava girişi olur. Giren soğuk hava radyotörü soğutur. Uzun yolda ve kış şartlarında hemen hemen hiç fan açmaz, Hava sıcaklığına bağlı olarak şehir içi dur kalk trafikte fan açma süresi kısalır. Doğal olarak arabayı hareketsiz bıraktığınızda ve su devir daimi aniden durduğu için radyotördeki su soğumaz ve soğuk hava girişide olmadığı için(araç yürümediği için) ısıya bağlı olarak hararet müşürü fanı devreye sokar. Bu sadece Astralarda değil hemen hemen tüm araçlarda olan bir durumdur.