Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşiniz çok zor.Ama bana şu an mantıklı gelen ısı sensörü gibi geliyor.Arkadaşımız da söylemiş, motor ısı verilerini beyne gönderen sensör diye.Bence onu bir araştırın.
zaten biri motor sıcaklığını iç km sayacı olduğu kısımda motor hararetini göstermek için diğeri motor sıcaklığını beyine bildirmek içindir bozuk olup motorun çalışmamasına sebep olanda bu ikincisidir
Arkadaşlar sorunum çözüldü galiba 2 gündür sorunsuz biniyorum.Çalıştığından emin olduğumuz hatta açıp baktığımız benzin pompası değişince sorun ortadan kalktı.Çalıştığı halde benzin çekemeyen bir benzin pompası ne hallere koydu beni.
Herkese çok teşekkür ederim değerli zamanlarınızı ayırdığınız için...
Arkadaşlar sorunum çözüldü galiba 2 gündür sorunsuz biniyorum.Çalıştığından emin olduğumuz hatta açıp baktığımız benzin pompası değişince sorun ortadan kalktı.Çalıştığı halde benzin çekemeyen bir benzin pompası ne hallere koydu beni.
Selamlar hocam konuyu çok önce acmissiniz ama ben de sizin gibi sorun yaşıyorum. Sorum su olacak:
Ben benzin pompasını orijinali ile değiştim. Sorun ÇÖZÜLMEDİ. Bire bir aynısının orijinalini taktik. Değişmedi. İsi sensorunu daha değişmedim. Siz yenisini takmaniza rağmen o da mi bozuk çıktı. Biraz anlatır misiniz.