Megane mış :P

mustafa17

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçen bi tanıdığımızın 2009 model megane arabasına bindim gerçekten 2009 model falan olması hikaye 2001 astrama değişmem konfor sıfır çok süspansiyonları astradan daha sert yol tutuşu diye birşey yok verilen o kadar paraya yazık gerçekten.

renolar öyle tanıdığımda 1 senelik megane 3 var dökülüyo 20 binde ya var ya yok ki tertemiz kullanan biri içerde soyulmalar vs

renolar öyle tanıdığımda 1 senelik megane 3 var dökülüyo 20 binde ya var ya yok ki tertemiz kullanan biri içerde soyulmalar vs

Valla bu kadar olduğunu bende bilmiyodum opele bir kez daha aşık oldum.

Quality made :-)

Valla bu kadar olduğunu bende bilmiyodum opele bir kez daha aşık oldum.

:good:Kesinlikle aynen katılıyorum.Bende Hundai elentra kullandım birde renault fluonse kesinlikle opelin yerini tutmuyorlar bence.

bir almanlaa fransızz dıye tabır edılen turk malı aynı olabılırmıı arkadaslar :)

işcılık kalıte olayı var koltuk fırmasında calıstım renoya koltuk yapıyodu berbat koltugun yarısı derı yarısı vınlex derı malıyet dussun yeter mantelıtesı yuruyor gerısını sız dusunun :)

içinde dışında 1 gram kalite yok şu renoların broadwaylerden beri gıcık oluyorum bu arabalara :D

reno meno anlamam opel'dir benim arabam:)

2003 Megane 1'e bindim. 1 saat sonra 2003 astra g'ye bindim.

Farkı anlatmaya gerçekten kelimeler yetmez.Aynı sınıf araçlar olmasına rağmen arada uçurum var.Renault maalesef bu işi beceremiyor.

Geri