Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öip uygulaması aslında bilmemki olabilir tek sorun çipte motor beyninin kontrolü güç olarak ayarlayamamasi yani motora ani yüklenmesi sonucunda piston biyel kollarının egilmesine neden olur.
Bence chip değilde yazılım atılsa daha iyi değilmi?? Direk aracın beynindeki yazılımın üstüne yapılıyor. Tabi yazılımdan sonra araçda güncelleme yapmamak lazım..
Detaylı konuşamadım kardeşim ama Mehmet bu motorlara işletim sistemlerinden dolayı uzunca süre yazılım yapmadı ve önermedi, üzerinde sürekli çalışıyordu nihayetinde yazılımı geliştirince de bana haber verdi, kendisi bu konuda güvenilir ve çalışkan bir arkadaştır.
YunusÇelebi link' Alıntı:
Ülkemizde herşey çok pahalı Yaptırmak istediklerimizi liste yapsak 5bin gözden çıkarılcak.. Bilgi için teşekkürler ayrıca
Öip uygulaması aslında bilmemki olabilir tek sorun çipte motor beyninin kontrolü güç olarak ayarlayamamasi yani motora ani yüklenmesi sonucunda piston biyel kollarının egilmesine neden olur.
Tarık bey dediğim uygulama yazılım, Mehmet Gazihan yazılım atarken isteğe göre güç seçeneklerini ve üst limitlerdeki taleplerin dezavantajlarını-risklerini beyan ediyor önceden, zaten 20-30Hp den yüksek güç taleplerinde kendisi motorda aksam geliştirmesine ve yüksek performanslı parça değişimine gidiyor, bu şekildeyse haliyle farklı maliyette ancak çok farklı performansta yazılım uygulamaları elde ediliyor.
ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Bence chip değilde yazılım atılsa daha iyi değilmi?? Direk aracın beynindeki yazılımın üstüne yapılıyor. Tabi yazılımdan sonra araçda güncelleme yapmamak lazım..