Mazda 6 Sürüş İzlenimlerim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabanın resimlerini yada bir resmini paylaşabilir misin? yada imzana eklesen görür herkes nasıl birşeymiş..?

donanım fukarası.. o fiyata hemde.. :/

Arabanın resimlerini yada bir resmini paylaşabilir misin? yada imzana eklesen görür herkes nasıl birşeymiş..?
hayır resmini paylaşmak istemiyorum.isteseydim siz demeden paylaşırdım.ama şöyle diyiyim.corsadan bile dar.kalkamıyorum binerkende sürünerek biniyorum.kaset çalar var essentialdeki gibi.hava yastığını bulalamış daha mazda.kalkışları sorma zaten bi çalışıyor bi çalışmıyor.diyorumki keşke corsa alsaymışım.bmw 520lerle kapışırdık ne güzel :)

Son düzenleme:
52 milyara bu özelliklerle insignia al daha birşey demiyorum.siz donanıma takmışsınız.

çünkü takılacak geri kalan kısmın levelini çoktan atladık :D

çünkü takılacak geri kalan kısmın levelini çoktan atladık :D
şunu söyliyim bende deri koltuk,navigasyon,sunroof yok.geri kalan herşey var :) ve ihtiyacımıda karşılıyor:

bak sana şunu söyleyim..

geriye bişey kalmadı :D

:D yav ben deri koltuk+sunroof istemiyorum.isteseydim herşey dahil 55 milyara alıyordum siyahını :)

niye resimleri yok... ?

52 milyara bu özelliklerle insignia al daha birşey demiyorum.siz donanıma takmışsınız.

Editiondan bile alt donanımlı araban esp bile sunulmamış ayrıca donanımınında ne olduğunu benden öğrendin hey gidi hey..Hemende kabullendin.

hayır resmini paylaşmak istemiyorum.isteseydim siz demeden paylaşırdım.ama şöyle diyiyim.corsadan bile dar.kalkamıyorum binerkende sürünerek biniyorum.kaset çalar var essentialdeki gibi.hava yastığını bulalamış daha mazda.kalkışları sorma zaten bi çalışıyor bi çalışmıyor.diyorumki keşke corsa alsaymışım.bmw 520lerle kapışırdık ne güzel :)

Neden acaba burda bu arabalara laf atıp arabanın en küçük fotoğrafıı bile koyamaman aklımda başka şeyleri düşündürüyor sende aşağılık kompleksi oluşmuş essiada kaset çalarmı ki olsa ne olur

34936549nxf.jpg

sen önce arabanın donanımı öğren evet essentialar çok iyi arabalar zaten ekonomi için yapılmış bi araba ucuz vergiler ödemek isteyenler ticari seçenek için tasarlanmış çok iyii..
niye resimleri yok... ?

Bir iş var bunda..

Son düzenleme:
Geri