Nihayet aracıma kavuştum (1.4 T AS Sport O.Beyaz), bu benim ilk arabam daha önce sadece pederin 2009 A6'sını kullandım. İlk olarak olumsuz yönlerinden bahsedeyim, malzeme kalitesi pek iyi değil çok fazla sert plastik kullanılmış, yolcu koltuğunda ayar olmaması oturan herkes de ilk dikkati çeken şey oldu. 1.4 T tatmin edici ancak yakıt tüketimi gerçekten çok fazla. Lastik sesi çok fazla hissediliyor, ya da bana öyle geliyor. Ses sistemi fena değil ancak, arka hoparlörler çok zayıf ya hatta arka hoparlörlerden ses gelmiyor mu diyenler oldu. Bagaj işlevsellik açısından çok zayıf. Ayrıca yedek olarak kauçuk paspas vermemişler buna anlam veremiyorum, işimiz gereği dünya kadar araba alıyoruz ve değiştiriyoruz her seferinde yedek paspas veriyorlar(Renault,Vw,Hyundai).
Olumlu yönlerinden bahsetmek gerekirse, lastik ve jant ebatları kendi sınıfına göre biraz büyükçe, bu benim hoşuma gidiyor bulunduğum yerde yol yok denilecek kadar az yollar çukurlarla kaplı, fazla hissettirmiyor. Gaza biraz fazla yüklendiğim de gelen turbo sesi hoşuma gidiyor. Bazı arkadaşlar lastiklerinin Hankook olduğunu yazmış benimkiler Goodyear. Sport'un direksiyonu gerçekten çok güzel Astra almamdaki önemli etken buydu sanırım.
Daha çok olumlu yönü var ama yazarken akla pek gelmiyor, olumsuz yönler daha akılda kalıcı
Olumlu yönlerinden bahsetmek gerekirse, lastik ve jant ebatları kendi sınıfına göre biraz büyükçe, bu benim hoşuma gidiyor bulunduğum yerde yol yok denilecek kadar az yollar çukurlarla kaplı, fazla hissettirmiyor. Gaza biraz fazla yüklendiğim de gelen turbo sesi hoşuma gidiyor. Bazı arkadaşlar lastiklerinin Hankook olduğunu yazmış benimkiler Goodyear. Sport'un direksiyonu gerçekten çok güzel Astra almamdaki önemli etken buydu sanırım.
Daha çok olumlu yönü var ama yazarken akla pek gelmiyor, olumsuz yönler daha akılda kalıcı