Lütfen acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RoNaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama bu olaydan sonra 2 yıldır (şeytan kulağına kurşun) tık yok. sadece martta yaz geldi diye lpg nin geçiş sıcaklığını düşürdüm.
fitilin bir tanesi yerinden çıkmış ve suyu motora damlatıyomuş diye arabamı kötüleyimmi şimdi. yoksa 2 yıldır tık yok diye övüneyimmi.

Daha once hıc antıfız eksiltmıyordu aracım sımdı o da kalmamıs ya ne oluyor bu arabaya bılmıyorum

sanırım conta

Sayın ronan durum nedir?

Coolant LEvel Yaziyodu Öğrendim Teşekkürler beyler

aracın içinde ıslaklık oluyormu belki kalorifer peteği delinmiştir antifiriz zamanla yıpratıyor kireç vs. derken deliniyor yada kalorifer musluğundan da kaçırabilir suyu. Egsozdan yoğun olarak beyaz duman atıyorsa conta yakma ihtimali çok yüksek su genleşme kabına bakın suda yağ görünüyormu.

kendi ağzınızla söylemişsiniz 3 tane opel servisi gezdim 300 tl yi geçti harcamam arızayı kendim buldum bantla hallettim diye. peki siz verdiğiniz 300 tl ye acımadınızmı? o kadar parayı arızlara vereceğime zaraın neresinden dönersen kardır hesabı yaparak yeni alacağım araca veririm.

tamam diyelim ki arızasız araba olmaz ama bu opel gerçekten bıktırdı kime sorsam hep aynı arıza hep aynı sorun. belkide ben abartıyorum ama eminim çoğu kişi benim durumumdadır.

abartıyorsunuz

ideal servis e göturun babam ilgilenir aracınızla

Geri