Ynt: lpg subab arızası
Baslik acarim. Diren harun hocam diye
Baslik acarim. Diren harun hocam diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 binde anca kendini amorti etmiş oluyor hocam zaten lpg sistemi.2-3 bin deyip geçmemek lazım bence çok yüksek bir rakam.en azından bir 100 bin dayansa güzel olurder link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Bursa'da opel servisinde Lpg takılıp subap erimesi nedeniyle servise gelen astra j var mı sorusuna servisteki arkadaş astra j lerde henüz bu sorunla gelen kullanıcı olmadığını ama eninde sonunda geleceklerini ifade etti.
50 bin 60 bin yaptıktan sonra 2-3 binlik masraf yapılsa bile lpg çok çok karlı olmuş oluyor..
sallierim link' Alıntı:40 binde anca kendini amorti etmiş oluyor hocam zaten lpg sistemi.2-3 bin deyip geçmemek lazım bence çok yüksek bir rakam.en azından bir 100 bin dayansa güzel olur
ray55 link' Alıntı:ben bugun şartıyla lpg tüm masraflar dahil 2 bil lirayı buldu..
yılda ortalama 15000 bin kilometre yapsak. 15000 X 0,40=6000 tl benzin almış olursunuz.
aynı şartlarda lpg ise 15000 x 0,25 =3750 tl. neticede 1 yılda yada 15000 kilometrede kendini fazlasıyla amorti etmiş olur..
Eylemee link' Alıntı:Hiç benzn yakmıyor mu lpg taknca
cihan seker link' Alıntı:Kisin biraz zor hocam % 80 LPG yakması. Hele bir de benim gibi hergun kısa mesafe yaparak okula geliyirsaniz. Sattigim araçta LPG vardı. Ortalama 1000 kmye yakin yapıyordum ve aylık 50 tlkik benzin alıyordum. Ha tabiki o halde bile LPG karlı. Ama birgün lpgden ötürü üst contayi taktik. Bir yılda yaptığım tüm tasarruf ustaya gitti. Biraz da sans ve iyi ustalık isi LPG.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harunhoca link' Alıntı:Kulağımı çınlatan tüm sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benzin, benim için sadece bir yakıttan ibaret değil, yakıttan çok daha ötesi. Nasıl diyeyim, bir yaşam felsefesi, bir varoluş denklemi, bir kültür, bir paradigma, bir zorluklara direnme konusunda bir sıçrama taşı, bir zorluklara ve olumsuzlara karşı başkaldırı, bir özgürlük ifadesi... Ne bileyim sadece yakıt olayı değil. Bu arada diren harunhoca başlığı teklifi oldukça yerinde bir teklifti special_Yeah