lastik yardım.

kismasali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar lastik almam gerekiyor. diyeceksiniz ki bu konuda çok konu var. onları oku. lakin hepsini okudum ama yeterince fikir sahibi olmadım. daha doğrusu michelin ve bridgestone arasında kaldım. aracımı çoğunlukla şehiriçi yılda 2-3 kerede uzun yolda kullanıyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim?

mischelin sessiz dir brigston kullanmadim

michelin sessiz olduğunu benim komşum da söyledi. 140 liraya aldı bugün energy lastiklerini. ben de energy alıcam. yine de sen bilirsin.

ben de lastık almadan cok arastırdım okudum.sora denemekten ne zarar cıkar kı dıyerek tamamen turk malı olan petlas lastıklerı aldım ve taktım.daha oncekı lastıklerım brıdgestone turanza ıdı.vallaha da bıllahada ben bır fark gormedım arasında.lastık basına dusen 150 tl yı saymazsak :D madem kı az bınıyorsun arabana lastıklerı arabanın durdugu yerde eskıtmenın yıpratmanın manası yok.al ucuzunu cebın barı zarar gormesın.

brigestone turanza er 300 mükemmel bir lastiktir kuru yol performansında çok iyidir serttir ve sağlamdır, michelin energy saver da yumuşaktır konfor sessizlik ve yakıt tasarrufunda iyidir

mischelin Hız lastiğini taktırdım ister inanın ister inanmayın 95.000-100.000 Arası km yaptım daha 4cm daha var Sertleşme yok denilecek kadar az yani sertleşme yok kesim mischelin taktır energy yakıt tasarruf lastiği oda çok güzel
Benim Favorim mischelin

ben de lastık almadan cok arastırdım okudum.sora denemekten ne zarar cıkar kı dıyerek tamamen turk malı olan petlas lastıklerı aldım ve taktım.daha oncekı lastıklerım brıdgestone turanza ıdı.vallaha da bıllahada ben bır fark gormedım arasında.lastık basına dusen 150 tl yı saymazsak :D madem kı az bınıyorsun arabana lastıklerı arabanın durdugu yerde eskıtmenın yıpratmanın manası yok.al ucuzunu cebın barı zarar gormesın.

+efekadefe
aracınızı çok kullansaydınız brigestone derdim. hatta turanza er300

ben de aynen sizin gibi çok araştırdım önceki lastiklerim michelindi şimdikiler bridgestone ben kesinlikle michelin tavsiye ederim.sessiz ve yol tutuşu çok iyi bridgestonenin yol tutuşu michelin kadar iyi değil testlerde biridgestonenin yol tutuşu daha iyi görünüyor ama benim izlenimlerim bunlar.bridgestone turanza er 300 michelin energ

arkadaşlar lastik almam gerekiyor. diyeceksiniz ki bu konuda çok konu var. onları oku. lakin hepsini okudum ama yeterince fikir sahibi olmadım. daha doğrusu michelin ve bridgestone arasında kaldım. aracımı çoğunlukla şehiriçi yılda 2-3 kerede uzun yolda kullanıyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bende senin gibi Bridgestone ER300 ile Michelin energy saver arasinda kalmistim. Michelin tercih ettim. memnunum ;)

tüm yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. bir arkadaşta bugün continental i tavsiye etti. artık üçünden birini tercih edecem.

Geri