lastik yardım.

yokohama c drive

turanza er 300 michelinden çok daha sağlam bir lastiktir, kuru yol performansında da daha iyidir, tek dezavantajı sert olması bence

bridgestone potenza michelin in hamuru çok yumuşak

tüm yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. bir arkadaşta bugün continental i tavsiye etti. artık üçünden birini tercih edecem.
Aklınızı daha da karıştırayım. Pirelli P 6 cintiratoya ne dersiniz :). Dikkat ederseniz tavsiyeler 2 marka üzerinde yoğunlaşıyor. Başka arayışlar içine girip de kafanızı daha fazla karıştırmayın. Ben o hatayı yaptım P6 aldım, halen ambalajı ile duruyor ama ben eski Michelinlerimi kullanmayı tercih ediyorum. Hangisini alırsanız alın, devamlı asfalta araç kullanıyorsanız yumuşak hamurlu, arazi veya bozuk zeminlerde de kullanıyorsanız sert hamurlu lastikleri tercih edin (sürat durumu ayrıca değerlendirilebilir).

bencede bridgestone yada michelin ama michelin bence daha iyi bence

peki maxxis ler nasıl vectraya?

michellin energy kullaniyorum memunum digerlerini hic kullanmadim

Aklınızı daha da karıştırayım. Pirelli P 6 cintiratoya ne dersiniz :). Dikkat ederseniz tavsiyeler 2 marka üzerinde yoğunlaşıyor. Başka arayışlar içine girip de kafanızı daha fazla karıştırmayın. Ben o hatayı yaptım P6 aldım, halen ambalajı ile duruyor ama ben eski Michelinlerimi kullanmayı tercih ediyorum. Hangisini alırsanız alın, devamlı asfalta araç kullanıyorsanız yumuşak hamurlu, arazi veya bozuk zeminlerde de kullanıyorsanız sert hamurlu lastikleri tercih edin (sürat durumu ayrıca değerlendirilebilir).

Abi satamadın mı hala şu hurdalarııı :)

Abi satamadın mı hala şu hurdalarııı :)
Sana satayım Tolga. Valla P 6 lar orjinal ambalajıyla öylece duruyorlar, daha güneş yüzü görmediler. Michelin'den bir türlü vazgeçemiyorum, alalı 5 sene oldu 6 ncı seneye giriyor, artık kılcal çatlaklar başladı, uzun yolda yüksek süratte sorun çıkarabilir. Sen de almazsan bu hafta mecburen P6 ları taktırırım.:)

bence de yol şatları önemli..ama michelin sessizdir...malum yollar köstebek yuvası...

Geri