Tezcan bence bosver moralını de bozma, ne demısler balık bastan kokar cocuk ne yapsın sıtem ona bunu emredıyor, buyuklerıne ozenıyor demek kıevet arkadaşlar daha yeni başıma gelmiş birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.bozuk olan telefonum için parça ararken nette bir ilan gördüm yine bozuk bir telefon ancak parçaları benim telefona yarıyabilir diye alıyim dedim.ilan sahibiyle görüştüm sadece usbsi bozuk olduğunu geri kalan herşeyin çalıştığını söyledi.bende parçaları uymasa bile en kötü usbisini yaptırır onu kullanırım diyerek tamam dedim ve aldım telefonu.tabiki alırken şarjı yok usbden şarj edemediğim için dedi bende iyice tembihledim bak dedim bişey olursa dediğin gibi çıkmazsa aynen iade ederim dedim tamam abi mal benim o yönden sorun olmaz filan dedi.neyse aldım telefonu.aynı gün eve geldim batarya taktım açılmadı aradım bu bozuk dedim yine aynı laf tamam abi mal benim sen ekrana bak olmazsa alırım dedi.servise bıraktım ertesi gün telefonu almaya gittim ekran uymamış.telefonda haşatmış çalışmaz dedi usta.aradım yine tamam abi alıyim o zaman dedi bende şimdi geri vericem dedim abi akşam geç gelicem işim war dedi bende 10 bile olsa olur dedim.tamam abi 9 da ara sen dedi saat 9 oldu telefonu kapalı.neyse dedim msj attım bugün cevap geldi abi düğün vardı antalyaya gittim 1 hafta yokum ankarada.1 gecede düğün oldu aniden gitti yalan! neyse biraz diş gösterdim abi almasaydın zorla vermedim ayaklarına yattı.bu bir küçük liseli dolandırıcı.adı samet buhar.keçiörende ikamet ediyor.orda lisede.telefonun bedeli 50 tl.şimdi ben ne yapayım ? bütün konuşmaların kayıtları var dolandırıcılıktan inat edip şikayet mi edeyim? emniyetten ev adres buldurup gerekeni mi yapayım ! bir akıl verin sağlıklı düşünemiyorum kötü bişey yapmak ta istemiyorumve şunu iyi biliyorum bu yaşta abi diyip dolandırmaya çalışan adi bir insanı geleceğin hırsız kadrosuna kendi lisemizde yetiştiriyoruz.
ülkede yolsuzluk iddiası olmadan işleyen 1 tane uygulama görsem dişimi kıracağım, en fazla git kulağını çek polis falan karıştırma bence bırak o da çağa ayak uydursun ?! bak yerel seçimlerde bile sana bana hizmet pahasına kac kişi canından oldu hepimiz arifiz anladık herhalde !!! adamlar kendini feda etti millet için helal olsun ne millet sevgisiymiş bu