Bildiğimiz birşey bilmeyen/araştırmayan Türke ucuz malları kakalama olayı yani
Şaşırmadım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neymiş bu antifriz yaa. az kaldı satacam arabadan soğugum.. önceden genişleme kabının delikleri tıkalıymış devirdaim tam olmadığı için kaçırma falanda yoktu. kırmızı vardı içinde.. bnde bi el attım genişleme kabnu değiştirdim. ve zamanla kaçırmalar sızdırmalar başladı.. şimdi lpg hortumlarının birleşim noktaları ve kelepçelerin diplerinden kaçırmalar başlamış. ulaşabildiğim yerdeki hortumları kelepçeleri değiştiriyorum. ama çok arkalarda kalanlar var... onları nasıl yapcam bilmiyorum ... burdada pek bi usta yok. birine soruyorum 500-600lira masraf çıkarıyor, diğerine soruyrm abi hortum 20-30 lira 50 falanda işçilik alırım hallederiz diyor. bende kolları sıvadım bugün elimden geldiğince kendim hallediyorum..
Genelde eski araçlara mavi renkli antifiriz konulması gerektiğinden bahsedilmiş ve kırmızı antifiriz konulduğunda oluşabilecek sorunlar sıralanmış. Oldukça da faydalı ve bilgilendirici bir konu. Katkıda bulunanlara teşekkürler.
Peki, 2001 ve üstü araçlara kırmızı antifiriz önerilmekle birlikte, mavi antifiriz konulursa ne olur? Bilinen bir zararı var mıdır?
Kirmiziya mavi veya maviye kirmizi eklersek ne sorun cikabilir?
Ya da sorun cikmaz mi?