kırmızı antifriz

kırmızı antıfırız radyator ahtapot borudan sonra sılındır contamıda yemıstır yanı toplamda 1000 tl mı katlettı kırmızı antıfırız aman arkadaslar aracınızda duzenlı antıfırız kullanmadıysanız aracınız yada sogutma sıstemı eskı ıse sakın sakın denemeyın

bende geçen hafta itibarı ile ahtapoh hortumu değiştirmiş bulunmaktayım :) tabi beraberinde bütün hortumları... aracı motor dışında baştan topladık nerdeyse.. şimdi çok mükemmel oldu. bütün bakımlarıda yapıldı. hemde orjinal gm kullanıldı bütün malzemeler. şu anda aracın performansını anlatamam.. öndecen çok iyi diyordum, meğer çok hantalmış. :) neticede opel masraflı ve nazlı araç. ama yola çıktığında herşeyi unuttuyor insana

hocam eski araç eski araç diyorsunuz ama eski araçtan kasıt ne? Ben 1,5 yıl önce devir daim pompasını değiştirdim sonra kırmızı antifriz koydular serviste. araç 2004 model corsa. Bende mavi yada başka antifrize dönmelimiyim bilmiyorum?

hocam eski araç eski araç diyorsunuz ama eski araçtan kasıt ne? Ben 1,5 yıl önce devir daim pompasını değiştirdim sonra kırmızı antifriz koydular serviste. araç 2004 model corsa. Bende mavi yada başka antifrize dönmelimiyim bilmiyorum?

2001 öncesi araç kasıt eski derken. 2 sene olmuş sizin aracınızda bu saatten sonra bir hasar olmaz. sadece antifriz derecesini ölçün, gerekirse tamamlayın yeter.

Benim Vectra, 97 ve geçen yaz serviste trigger seti değişti.Kırmızı antifriz koymuşlar.Bu kadar önemli olan konuyu opel servisi nasıl bilmez? Soğutma sistemi ve borularda sorun yok ama ne dersiniz,antifrizi değiştireyim mi?

Bende kirmizi antifiriz var araba 2004 model hicbir sorun yasamadim aksine bakimlarda motor suyunda pas namina tek leke yok tesisat saglamsa korkmadan kullan.

yaw hocam 2 senedir kırmızı var. bu senede ekleme yaptırdım şimdi bi kurt düştü içime.99 vectram var boşaltayım mı sizce? o derece mi yani ?

Dostum kirmizi varsa ve kacak göcek yoksa tesisatta no panic demekki tesisatin saglam o yuzden aynen devam.tesisati bakimsiz olan motorlarda kirmizi pasi temizliyor nerde curuk catlak varsa kacak olmaya basliyor butun mesele bu

;)

Aracınız zaten 2004 kırmızı doğru

Bende kirmizi antifiriz var araba 2004 model hicbir sorun yasamadim aksine bakimlarda motor suyunda pas namina tek leke yok tesisat saglamsa korkmadan kullan.
zaten senin ki de 2004 kırmızı
mavi 2001 ve öncesi, 2001 ve sonrası kırmızı

Birkaç sene evvelki bakımda 1998 model arabama "bu daha iyi" diyerek kırmızı antifriz koymuşlardı, bir süre sonra radyatör kazanından su kaçırması oldu (belki de o zamana denk geldi), plastik kazanı söktürüp metal kazan taktırmıştım. Ben de havalar iyice soğumadan bir ara kırmızı antifrizi boşaltıp yerine yeşil antifriz koyayım.

İhmal, çeşitli sorunlar, yaşanan sıkıntılar, uzun süre arabadan ayrı kalmalar falan derken antifrizi bir türlü değiştiremedim, araba da uzun yolda conta yakarak benden intikamını aldı. Hararet ve su kaybını her ne kadar erken fark ederek tedbirler almaya çalışsam da conta yakmayı önleyemedim. Ilgaz kavşağından annemin memleketi olan Çankırı'ya kadar geldim. Daha fazla hasar olmasın diye arabayı Çankırı'daki akrabama bırakıp otobüsle İzmir'e döndüm, müsait bir zamanda gider alırım.

Geri