kırmızı antifriz

İhmal, çeşitli sorunlar, yaşanan sıkıntılar, uzun süre arabadan ayrı kalmalar falan derken antifrizi bir türlü değiştiremedim, araba da uzun yolda conta yakarak benden intikamını aldı. Hararet ve su kaybını her ne kadar erken fark ederek tedbirler almaya çalışsam da conta yakmayı önleyemedim. Ilgaz kavşağından annemin memleketi olan Çankırı'ya kadar geldim. Daha fazla hasar olmasın diye arabayı Çankırı'daki akrabama bırakıp otobüsle İzmir'e döndüm, müsait bir zamanda gider alırım.

Abi yeni mi oldu?

İhmal, çeşitli sorunlar, yaşanan sıkıntılar, uzun süre arabadan ayrı kalmalar falan derken antifrizi bir türlü değiştiremedim, araba da uzun yolda conta yakarak benden intikamını aldı. Hararet ve su kaybını her ne kadar erken fark ederek tedbirler almaya çalışsam da conta yakmayı önleyemedim. Ilgaz kavşağından annemin memleketi olan Çankırı'ya kadar geldim. Daha fazla hasar olmasın diye arabayı Çankırı'daki akrabama bırakıp otobüsle İzmir'e döndüm, müsait bir zamanda gider alırım.
Savaş Abi geçmiş olsun,üzüldüm :sorry:

Abi yeni mi oldu?

Dün memleketten dönerken oldu.

Savaş Abi geçmiş olsun,üzüldüm :sorry:

Sağol Selim. Aslında hatanın çoğu bende. Üç sene kadar evvel araçta bir su kaçağı olmuştu, uzun süre kaçak bulunamadığı için bir kaç kere uzun yolda hararet ibresi kırmızıya kadar dayanmıştı. Kaçağı bulduktan sonra sorun kalmamıştı ama demek ki conta o sıralarda gevremiş olmalı. Arabayı çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman kullanmadım. Antifrizi yenilemeyi ihmal edince de olan oldu. Allahtan çabuk fark ettim de motora büyük bir hasar vermeden Çankırı sanayisine kadar geldim.

Abim öncelikle geçmiş olsun. Opel değil mi? ford araban değil sanırım.

Geçmiş olsun.Bir hayli sıkıntılı gün yaşamışsın,ALLAH yardımcınız olsun.:(

Abim bununla geçmiş olsun sana bir şey olmasın sıkma canını bu arada başınız sağ olsun... :(

savaş abi çok geçmiş olsun ayrıca başın sağolsun,conta felan sıkıntı değil ya,allah kaza bela vermesinde araba halledilir :) Bu arada yardıma ihtiyaç olursa abi ankara dan aklında olayım,tekrar geçmiş olsun....

Abim bununla geçmiş olsun sana bir şey olmasın sıkma canını bu arada başınız sağ olsun... :(

Sağol Nadir. Hayat felsefemi değiştirmeye çalışıyorum, bundan sonra ince eleyip sık dokumak yok, hayatı tespih yapıp sallayacağım. Yemişim arabasını, olursa olur olmazsa LPG takar hem bağda bahçede kullanırım hem de senden LPG hakkında bilgi alırım :D

savaş abi çok geçmiş olsun ayrıca başın sağolsun,conta felan sıkıntı değil ya,allah kaza bela vermesinde araba halledilir :) Bu arada yardıma ihtiyaç olursa abi ankara dan aklında olayım,tekrar geçmiş olsun....

Sağol Selçuk. Çankırı'daki parçacı akrabam, eksik bir şey olursa yardım isterim. Aldığım tedbirler nedeniyle araçta fazla bir hasar çıkmayacak gibi görünüyor.

Biraz evvel Celal ustayı aradım, arabanın işi bitmiş, tahmin ettiğimiz gibi fazla bir hasar olmamış. Haftaya tekrar memlekete gitme durumum var, o zaman aracı deneme imkanım olur.

Son düzenleme:
Savaş abi çok geçmiş olsun,bu arada başınız sağolsun.

Geri