Kilometre sayacı

ya arkadaşlar tech2 ye bağlandığın da orjinal kilometresini göstermiyormu ya

Ben de birkaç arabaya baktım hepsi o ile başlıyor. ama yine de kesin bir sonuca ulaşamadık galiba.

Ben de birkaç arabaya baktım hepsi o ile başlıyor. ama yine de kesin bir sonuca ulaşamadık galiba.

bu konu ile yazışma yapan arkadaşlara ve 37OPEL37 arkadaşım"a,

benide huylandırdınız, bende bir tanıdığımdan opel clasic comfort 2004 model 49.000 km araç aldım. kilometresinin ilk rakamı (0) ile başlıyor.Yani 3 yılda 16.000 km yol yapmış oldu. Şimdi benim bu araçta düşünmüyorum bile KM si ile oynandımı....
çünkü mantık sayı sıralaması her cihazda, örneğin elektrk sayacı, su sayacı vb. gibi 000000 başlar ve kullnımda 000001....00002.....00010 şeklinde gitmesi gerekiyor.
Anlamadım arkadaşlar bu yargıya neden varmışlar......Kalın sağlıcala.....:sorry:

başta sıfırla alakası yok emin olun.benim ki de 045108 yazıyor.yani yok öyle birşey.ilk sahibiyim

bende ilk sahibiyim 030000 yaıyo.başında 0 yoksa oynanmıştır o zaman

0 ı falan geçin arabanın halinden kaç km de olduğu anlaşılr ztn

nicolayy kardeş son noktayı koyduğun için tşk.
İçimize su serptin, birisi bir yerden birşey duyuyor, ortalığı ayağa kaldırıyor.
Bende emin olduğum için otoyu almıştım başta da 0....vardı.Zaten arkadaşların dediği mantıken mümkün değildi ,,ama, acaba ve de son nokta sizden teşekkür ederiz, kalın sağlıcaka.....:pon:

Arkadaşlar çok teşekkürler. Arabamaı götürüp tech 2 ile de baktırdım normal çıktı. Arabadan soğumaya başlamıştım neyse ki beni rahtlattınz.

Geri